Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

A Sony Corporation bemutatta 2016-ban megjelenő új termékkínálatát a 2016-os International Consumer Electronics Show-n (CES).

A Sony sajtókonferencián, amelyet január 5-én, kedden tartottak, a Sony Corporation elnöke és ügyvezető igazgatója, Kazuo Hirai így nyilatkozott: „A döntéseinktől kezdve, hogy különbözzünk, és egyediek legyünk, a kihívások szenvedélyét ösztönző kíváncsiságon át, a kreativitás iránt való elkötelezettségünkig tisztán látszik, hogy minden filozófiai és stratégiai alapunk megvan ahhoz, hogy egy erősebb, jobb, még jövedelmezőbb Sony-t építsünk. Továbbra is az élményszerzés az üzleti célunk, erre fókuszálunk.”

sd85 sony

A vállalat 4K BRAVIA® televíziói a képminőségre és a megjelenésre helyezik a hangsúlyt, még valósághűbb és magával ragadóbb látványra törekszik. Ezért a kiváló 4K képtisztasági technológiákat egyesíti a HDR (High Dynamic Range) technikával, amely a közelmúltban kapott jelentős figyelmet mint új technológia.

Folyamatosan bővülő audió termékcsoportja különböző lehetőségeket kínál, hogy a saját, egyedi ízlésnek megfelelően élvezhetőek legyenek a zenék, a nagyfelbontású hangzástól (“Hi-Res”) az extra basszusig.

h.ear

Három új termékkel gazdagodik a h.ear™ széria, melyek nemcsak a nagyfelbontású hangzás („Hi-Res”) tisztaságát nyújtják, hanem lenyűgöző színeikkel egyedi stílusirányzatot is képviselnek. A „h.ear go” egy vezeték nélküli hordozható hangszóró, a „h.ear on Wireless NC” és a „h.ear in Wireless” termékek pedig vezeték nélküli fejhallgatók, melyek kiegészítik a korábban kiadott fejhallgatók sorát.

A Hi-Res kínálat kiegészítéseként a Sony a népszerű EXTRA BASS (XB) termékvonalon is újdonságokkal jelentkezik. Ez a termékcsalád erőteljes, rezonáló hangot biztosít az MDR-XB650BT fejhallgatókkal, az SRS-XB3 és SRS-XB2 vezeték nélküli hangszórókkal valamint a GTK-XB7 nagy erejű hangrendszerrel.

A digitális képalkotási termékvonallal elkaphatóak a könnyen elillanó pillanatok a szabad ég alatt, és lenyűgöző, valósághű részletességgel örökíthetőek meg az emlékek az élet legfontosabb eseményeiről.

4K Handycam

Az új FDR-AX53 4K Handycam® videokamerát az új, 20x-os optikai zoommal bíró ZEISS® objektívvel és nagy érzékenységű képkeresővel szerelték fel, a jelenlegi 4K Handycam modellnél körülbelül 1,6x nagyobb pixelmérettel.

Az új HDR-CX675 HD Handycam Balanced Optical SteadyShot technológiával illetve Intelligent Active móddal felszerelt kamera, ami 5 tengelyes képstabilizálásra képes, akár futás közben is.

A Sony Action Cam termékvonala frissül a SteadyShot funkcióval bővített HDR-AS50R-rel, ami Live-View Remote élőképes távirányítóval érkezik.
(BrandTrend)