Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Megújult a MOL Magyarország Budafoki úti épületének földszinti fogadótere. A design koncepció megalkotását tavasszal tenderen nyerte el a Geometry Global csapata, a tér kialakításában a MOL logó színei és formái, valamint a vállalat HR központú gondolkodásmódja, dolgozói iránti elkötelezettsége játszott vezető szerepet.

Geometry_MOL_aula2

A Geometry Global csapata tenderen nyerte el tavasszal a MOL Magyarország Budafoki úti irodaházában a földszinti területek design koncepciójának kidolgozását. Az alapjaiban újragondolt tér elemeiben a MOL Magyarország logójának szín- és formavilága, valamint a cég vállalati értékei köszönnek vissza. Uralkodó a zöld, a beépített bútorok színe és anyaga elsősorban fa. A teret üvegfalak és a logó formáját ismétlő beülő boxok tagolják, amelyekben az élő növények is részei a design kompozíciónak. Nem véletlen a természeti környezetet idéző színvilág és az íves, lekerekített formák használata: a MOL a fenntartható fejlődés elkötelezettjeként évente számos, a környezetet építő és védő programot indít és támogat, és dolgozóiról is felelősen gondolkodik.

A MOL új, átfogó image koncepcióját az Ogilvy & Mather (O&M) dolgozta ki. A koncepció központi gondolata az egymás iránti és a döntéseinkkel kapcsolatos felelősségvállalás tudatosítása. Vagyis számít, mit választunk, ahogyan az is, hogy milyen munkahelyre járunk be dolgozni nap mint nap. „Számít, hogy itt vagy!”, üzeni a MOL fejlesztéseiben, szolgáltatásaiban és programjaiban csakúgy, mint a büfé kávésbögréin vagy az aula avatóünnepségére kikerült, öntapadós cetlikből kreált alakzatokon. Ezért újíttatta meg a fogadóteret és a büfét is, a Geometry Global design terve pedig képes volt ezt az üzenetet kifejezni az új, funkcionális közösségi térben.

„A MOL pontosan tudja, mekkora a jelentősége annak, hogy a legmagasabb színvonalon működjön a vállalaton belül a HR területe. A legjobb eredményeket csak elégedett kollégák munkájával érhetjük el” – mondta a munkatársak jóllétének szem előtt tartásával kapcsolatban Szollár Domokos, a MOL Magyarország társasági kommunikációs igazgatója.

Geometry_MOL_aula3

A Geometry Global Hungary design koncepcióját Benson Marcell építész formálta belsőépítészeti megoldásokká. Az újonnan átadott aulát hamarosan egy neves építészeti magazin is bemutatja majd.

ALKOTÓK LISTÁJA:

Megbízói oldal

Megbízó: MOL Magyarország
Társasági Kommunikációs Igazgató: Szollár Domokos

Ügynökségek

Belsőépítészeti tervezésért felelős ügynökség: Geometry Global Hungary
Kreatívigazgató: Benesch Ferenc
Art Director: Thuróczy Péter, Bóna László
Account: Calin Dániel, Zsiray Adrienn

Építész, belsőépítész: Benson Marcell

Image koncepcióért felelős ügynökség: Ogilvy & Mather
Kreatívigazgató: Benesch Ferenc
Art Director: Thuróczy Péter
Szövegíró: Gál Attila
Account: Sályi Réka, Varga Andrea, Szalay Georgina
(BrandTrend)