Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Egy magyar lány, az Egyesült Királyságban élő Ekler Zsófia is dolgozott a FOX csatornán októberben folytatódó szuperprodukció harmadik évadában.

DaVinci's Demons 2015

Még a második évadban csatlakozott a Da Vinci démonai stábjához, majd a sorozat készítői olyannyira elégedettek voltak a munkájával, hogy visszahívták a harmadik évadra is. „A rajzolók, díszlettervezők csapatánál dolgoztam. Modelleket készítettünk: 3D-ben megterveztük, majd felrajzoltuk őket, és átadtuk a kész terveket a díszletépítő csapatnak”– mondja a magyar szakember.

DaVinci's Demons 2015

Ekler Zsófi három éve él az Egyesült Királyságban, Cardiffban végzett el egy mesterkurzust, a két évad között pedig egy belsőépítész stúdióban dolgozott Walesben. „Azért jó egy ilyen sorozatnál dolgozni, mint a Da Vinci démonai, mert minden epizódban születik valami újdonság, minden rész egy újabb kihívás. A második évadban például dolgoztam a Machupicchu-díszleten, amit nagyon élveztem. A harmadik évadban pedig a fürdőház és a Medici tanácsterem  díszletek voltak számomra emlékezetesek, ezekkel foglalkoztam a legtöbbet, a legkedvesebb tervem viszont a Vatikán új folyosórészletének padlóterve volt” – emlékszik vissza Zsófi.

DaVinci's Demons 2015

A Leonardo da Vinci életét feldolgozó történelmi-fikciós sorozat harmadik évada egy nappal az amerikai premier után, október 25-én vasárnap 21 órakor debütál a FOX csatornán.
(BrandTrend)