Kategória: Dizájn és innováció és Hír.

Admin kategória: Hír.

Október elején szándéknyilatkozatot írt alá a Xerox és a Mitsubishi Heavy Industries arról, hogy a két cég közösen dolgozik új, intelligens, a szállítmányozást segítő megoldások kifejlesztésén.

Az együttműködés középpontjában az elektronikus díjfizetés, az autópálya forgalmi felügyelet, a telematika és az intelligens városi parkolás áll. Utóbbi terén a Xerox már komoly eredményeket ért elsősorban Amerikában és Európában a parkolást támogató háttérszoftverek fejlesztésével, míg a Mitsubishi Heavy Industries a szállítást megkönnyítő ügyféloldali eszközök előállításában jár az élen Japánban és Ázsia-szerte.

„A két vállalat kiegészíti egymást. Ezzel az együttműködéssel lehetőség nyílik arra, hogy jobb és versenyképesebb megoldásokat kínáljunk a szállítmányozással foglalkozó vállalkozásoknak, illetve a hatóságoknak, felügyeleti szervezeteknek” – hangsúlyozta Ken Philmus, a Xerox Szállítmányozási Szolgáltatásokért felelős alelnöke.

A Mitsubishi Heavy Industries részéről, Hiroyuki Toda vezérigazgató szintén nagy potenciált lát az együttműködésben és lehetőséget arra, hogy a Mitsubishi Heavy Industries erősítse a pozícióit az Ázsián túli piacokon a szállítmányozási szektor számára, a Xerox-szal közösen fejlesztett leendő új megoldásaival.
(BrandTrend)