Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Melyik gyerek ne szeretné magán viselni a kedvenc mesefiguráit? Hamarosan SpongyaBob, Csillag Patrick, Csigusz, vagy akár Leonardo és Michelangelo a pizzaimádó Tini nindzsa teknősök köszönhetnek vissza a legkisebbek ruháin. A Nickelodeon és a United Colors of Benetton közösen dob piacra új divatkollekciót a kicsik számára, amelyet a SpongyaBob Kockanadrág és a Tini nindzsa teknőcök világszerte ismert karakterei inspirálnak. Mindkét ruhakollekció júliusban debütál az üzletekben.

spongyabob_benetton_nick

Az új gyerekkollekció pólókból, pizsamákból és fehérneműkből áll majd, ám lehetséges, hogy a kicsik által is kedvelt kiegészítőkkel színesítik majd a gyerekek ruhatárát a jövőben.

A Tini nindzsa teknőcök már korábban is inspiráltak divattervezőket. Két éve a popkultúrát a divat világával ötvöző Johnny Cupcakes üzleteiben tették elérhetővé a világhírű rajzfilmfigurákat felelevenítő pólókat, pulóvereket és kiegészítőket. SpongyaBob is megihlette a dizájnereket, hiszen márciusban a világhírű luxus kiegészítő-tervező, Beatrix Ong és a Colette ruhaüzlet együttműködéséből született exkluzív és nagysikerű terméksorozat. A vadonatúj SpongyaBob és a Tini nindzsa teknőcök divatkollekció termékei kizárólag a Benetton üzleteiben lesznek elérhetők világszerte.

tininindzsa_benetton_nick

(BrandTrend)