Kategória: Dizájn és innováció és Hír.

A hazai szolgáltató, valamint a neves szakemberekből álló zsűri 2015. április 26-ig várja az innovációs seregszemlére a jelentkezéseket. Az ünnepélyes díjkiosztó gálára 2015. május 14-én kerül sor.

Az eddig beérkezett pályázatokból látszik, hogy a hazai innovációs szellem az üzleti- és civil szféra legkülönbözőbb területein megmutatkozik. A mostanáig regisztrált vállalati pályamunkák között például találunk egészségügyi-, környezetvédelmi, illetve logisztikai témájú fejlesztési terveket is, míg a non-profit szervezetek projektötletei a pozitív lelki beállítódás fontosságának hangsúlyozásától egészen az állatok megfelelő gondozásáig terjednek. A jövő fiatal fejlesztői az idei évben sem tétlenkedtek: így akár egy igazán jó szórakozóhelyet szeretnénk megcélozni egy összeszokott baráti társasággal, akár egy felderítő repülőgép vezetésének izgalmait szeretnénk átélni, vagy épp anatómiai ismereteinket kívánjuk bővíteni, applikációk egész sorából válogathatunk.

A hazai általános- és középiskolák sokaságát mozgatta meg az idei évben életre hívott új InnoSchool kategória. Az eddig beérkezett pályamunkák az iskolai közösségek egészen nagyfokú kreativitásáról tanúskodnak. „A jövő iskolája!” mottóval indult pályázat nyertes intézményei közösségi tereikhez térítésmentes WiFi lefedést, vagy akár ezzel egyenértékű informatikai eszközöket is választhatnak az Inviteltől.

„Több pályázó intézmény is jelezte felénk, hogy számukra a legnagyobb segítséget az jelenti, ha az igényeikre szabott infokommunikációs megoldásokkal tudják bővíteni az oktatás eszköztárát. Mivel a célunk az, hogy a fiatalabb generáció is minél előbb megismerhesse a technológiában rejlő számtalan lehetőséget, úgy határoztunk, hogy a nyertesre bízzuk a választást. Így biztosak lehetünk abban, hogy a díjjal a fiatalok igényeinek leginkább megfelelő támogatást nyújthatjuk” – fogalmazott Mártha Imre, az Invitel operatív főigazgatója.

Több pályázó – elsősorban civil szervezet és iskola – kérésének eleget téve az Invitel csaknem egy hónappal meghosszabbította az eredetileg március 31-ére kitűzött jelentkezési határidőt. Így a 2015-ös InnoMax Business, Hűség, Nonprofit, InnoApps és InnoSchool Díjakra egészen április 26-ig lehet jelentkezni innovatív kezdeményezésekkel, megvalósult fejlesztésekkel. Sőt, az Invitel Facebook oldalán zajló közönségszavazás az InnoMax Nonprofit és InnoApps Szórakozz! kategóriákban egészen az ünnepélyes Díjátadó Gáláig tart majd, ahol a szavazást a helyszínen élőben zárja le a zsűri.

A jelentkezéssel kapcsolatos információk és részletek elérhetők a vállalat InnoMax-ról szóló weboldalán.
(BrandTrend)