Kategória: Dizájn és innováció.

“A Samsung Gear VR messze túlszárnyalja azon elképzeléseinket, ahogyan eddig tekintettünk a mobil tartalmak fogyasztására, és egészen jól mutatja azt a progresszív innovációt, amelyen a Gear sorozat az elmúlt időszakban átesett – mondta Kunos Balázs, a Samsung mobil és digitális képalkotási üzletágának igazgatója. – Az Oculus VR-rel összefogva egy olyan hihetetlenül újszerű élményt nyújthatunk a felhasználóknak, amilyet még nem látott ez az iparág.”

“A Gear VR bemutatásával a legmodernebb VR-szemüveg kerülhet a piacra. Arról nem is beszélve, hogy a mobil platformon futó új csúcskészülék világszínvonalú felbontással és teljesítménnyel is rendelkezik” – tette hozzá John Carmack, az Oculus technológiai vezetője.

VR2_1

A Samsung Galaxy Note 4 5.7 hüvelykes Quad HD Super AMOLED kijelzőjének köszönhetően a Samsung Gear VR páratlan vizuális élményt nyújt a felhasználóknak, soha nem látott felbontásban. A készülék használatával a felhasználók a színház legjobb helyét foglalhatják el, a teljes 360 fokos, full 3D-s élménynek köszönhetően akár a színpadra is felléphetnek, a játékok pedig még élvezetesebbek lehetnek – olyan világba léphetünk, ahol a képzelet valósággá válik. A Samsung piacvezető Super AMOLED kijelző technológiája és az Oculus legmodernebb technológiai vívmánya biztosítékot jelent arra, hogy az így megalkotott készülék minden felhasználó képzeletét felülmúlja.

A puha, kipárnázott és könnyű anyagokból készült headset viselete is könnyű, ráadásul teljes mértékben vezeték nélküli, így a felhasználók még inkább elmerülhetnek a virtuális világban anélkül, hogy egy számítógéphez lennének kötve. A felhasználók rengeteg virtuális valóságra optimalizált tartalom közül válogathatnak, így elérhetőek filmek, játékok, 360 fokos felvételek és különböző edukációs tartalmak is.

VR3_1

A Samsung Gear VR hófehér színben lesz elérhető a különböző értékesítési csatornákon.
(BrandTrend)