Kategória: Dizájn és innováció.

A készülék az elmúlt tíz évben háziasszonyok millióinak elismerését, és mellette díjak egész sorozatát gyűjtötte be: megkapta a Plus X versenyen az „Év Terméke” díjat, a Red Dot Design Award-on a „legjobbak legjobbikának” választották, most pedig kiérdemelte a formatervezés Oscar-díjának számító iF Design díjat is.

Electrolux-ZB3010-18V

Az 1953-ban alapított iF Design verseny zsűrije a kiemelkedő formatervezést értékeli. Az Electrolux Ergorapido 2in1 szép és funkcionális kialakítása megkönnyíti az otthonainkban a takarítást, hiszen a készülék mindig kéznél van, így azonnal el lehet vele tüntetni a morzsákat, porcicákat vagy cipőről lepergő sarat. Egyaránt használható a padlón vagy az asztalon.

Az új sorozat hatékonyságát a megnövelt felületű szűrő segíti, és akárcsak a korábbi modellek, az új Ergorapido is LED fényekkel világítja meg az utat maga előtt, így egyetlen porszem sem bújhat el előle. A nagy keréknek és az újratervezett szívófejnek köszönhetően a készülék páratlanul jól manőverezhető és – bármennyire is hihetetlen sokaknak – élménnyé válik vele a porszívózás!
(BrandTrend)