Kategória: Dizájn és innováció.

Az iPhone-okra, iPadekre és Android készülékekre fejlesztett alkalmazás lefotózza a kitöltött hivatalos iratokat, majd a szkennelt dokumentumokat biztonságos csatornán keresztül eljuttatja a címzetthez. Sikeres kézbesítés után az applikáció törli a telefon memóriájából az átküldött file-t.

xerox

A Safe Courier újítása a hasonló mobil megoldásokhoz képest az, hogy lényegesen kibővítette azoknak a dokumentumoknak a körét, amelyeket mobilon keresztül továbbítani lehet. Eddig az volt a jellemző, hogy az applikációk csak adott intézmények, szervezetek saját formanyomtatványait tudták kezelni. A Safe Courier ellenben a legváltozatosabb formájú, típusú dokumentumok feldolgozására alkalmas, kezdve a hitelkártya igénylő laptól, a kölcsönszerződések, adópapírokon át az átutalási kérelmekig.

A Xerox azzal a szándékkal fejlesztette ki ezt a megoldást, hogy egyszerűen integrálni lehessen a különböző céges dokumentumkezelő rendszerekkel. Az alkalmazás ugyanakkor alkalmas arra, hogy más jellegű ügyintézések meggyorsításához is támogatást nyújtson, így a fejlesztők szerint sikerrel használható többek között az oktatási, egészségügyi, jogi, biztosítási vagy az önkormányzati adminisztrációban.
(BrandTrend)