Kategória: Dizájn és innováció.

A Design Days Dubai a Közel-Kelet és Dél-Ázsia legjelentősebb design kiállítása és vására, ahol a vezető nemzetközi tervezők és galériák mellett a feltörekvő tehetségek is megjelennek a világ minden tájáról. A Design Terminál közreműködése révén a mára már nemzetközi hírnévvel büszkélkedő IVANKA Beton Designnal, az Európa top 100 design iskolája között számon tartott MOME-val, és az egyedi kivitelezésű üvegtárgyairól híres ÜVEG/HÁZ-zal találkozhatnak a programsorozat látogatói 2014. március 17-21. között.

dubai

A márkák kiválasztásában a hazai tervezők közel-keleti promóciójában évek óta eredményes Hybridart Management volt a Design Terminál szakmai partnere. A magyar standon három olyan márka kap megjelenési lehetőséget, mely termékeivel és szolgáltatásaival kiemelten versenyképes lehet a térségben.

„Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy mi is formálói lehetünk annak a képnek, amely a magyar designról kialakul a szakma képviselőiben világszerte.” – emelte ki Görömbei Luca, az Üveg/Ház vezetője.

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem egyszerre egyetem és szellemi műhely, ahol szétválaszthatatlan egységet képez a kutatás, az oktatás és az alkotói folyamat, az alkalmazott és autonóm művészeti tevékenység. Az egyetem hallgatója, Máté Balázs fotóművész RED elnevezésű fotósorozatával mutatkozik be Dubaiban.

A magyar kreatívipar fejlesztéséért felelős Design Terminál idén immár második alkalommal segíti a hazai márkák megjelenését nemzetközi piacokon.  Februárban a London Fashion Week-en mutatott be négy magyar divatmárkát.
(BrandTrend)