Kategória: Dizájn és innováció.

„Az LG hajlítható OLED TV-jét mindenkinek a saját szemével kell látnia, az élmény ugyanis leírhatatlan — fogalmazott H. H. (Hyun-hwoi) Ha, az LG Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója. Az ívelt kijelző után, amelynek megalkotása szintén óriási teljesítmény volt, az LG újabb világelső fejlesztéssel jelentkezik, a flexibilis OLED tévével. Mindez jól bizonyítja, hogy az LG továbbra is úttörő szerepet játszik a televíziók újabb és újabb generációjának fejlesztésében.”

LG FLEXIBLE OLED_2

Az LG flexibilis OLED TV-jét az különbözteti meg a többi készüléktől, hogy kijelzőjének görbülete a távirányítóval a néző igényeihez igazítható. A tervezők a vizuális élményt meghatározó főbb tényezők, többek között a képernyőméret és a nézőtávolság alapján határozták meg a megfelelő görbületi tartományt. A szabályozható íveltségnek köszönhetően a néző mindig az igényeinek és ízlésének megfelelő lehető legjobb látványt élvezheti.

A 195 centiméter képátlójú (77″) tévében az innovatív termékfejlesztés valamennyi aspektusa testet öltött: a készülék többek között az újító tervezés, a kiváló kijelző és a gondos minőségbiztosítás eredménye. A rugalmas OLED TV egyedülálló képernyőjének megbízhatóságát és tartósságát több tízezer órányi tesztelés garantálja. Az LG komoly előrelépést vitt véghez a flexibilis OLED TV bemutatásával: a sík és az ívelt modellek után ismét világelső termékkel jelentkezik az OLED TV-k szegmensében.

A 2014-es CES vásáron az LG standjának látogatói január 7. és 10. között testközelből is szemügyre vehetik az LG lenyűgöző, hajlítható OLED TV-jét.
(BrandTrend)