Kategória: Desztináció branding.

Admin kategória: Kiemelt1.

Az innovációiról, világrekordjairól és hihetetlen modernitásáról ismert Dubajt történelmi oldaláról is érdemes megismerni. A város gyökereinek felfedezését célszerű Dubaj legrégibb épületében, a Dubaj Múzeumnak otthont adó Al Fahidi Fortban kezdeni. A látogatók mindössze párszáz forintért fedezhetik fel az emirátus egykori életét és a helyi kultúrát, bepillantást nyerve a város múltjába és fejlődésébe.

A hátizsákos utazók és az alacsony költségvetésből gazdálkodó turisták előszeretettel gyönyörködnek a természet szépségeiben, amelyekből Dubaj sem szenved hiányt: kristálytiszta tenger, homokos partok és sokak számára meglepő módon zöldellő területek várják a látogatókat. A Safa Park ideális hely mind a pihenésre, mind az aktív kikapcsolódásra vágyók számára. Egy néhány száz forintos belépő ellenében piknik- és barbecue lehetőség, valamint futó-, tenisz- és kosárlabda pályák állnak az ideérkezők rendelkezésére.

Burj Khalifa (Dusk) Panorama

Dubaj a fejlődés és a modern gondolkodás ellenére megőrizte történelmi karakterét, amelyet a Dubaj Múzeum bejárása mellett a Bastakiya Negyedben barangolva még közelebbről megismerhetnek az utazók. A régmúlt idők bájával és a térség hamisítatlan arab hangulatával átitatott utcák kellemes kávézókat és különleges üzleteket is rejtenek. A felhőkarcolókat hátrahagyva a régi időkből fennmaradt épületek felfedezése ráadásul egy fillérbe sem kerül.

A belváros vibráló légkörének és látványának szerelmesei lenyűgöző fényjátékban gyönyörködhetnek a világ legmagasabb épülete, a Burdzs Kalifa homlokzatán, amelyet esténként több mint 51 ezer színes LED égő borít fényárba, ingyenes szórakozást nyújtva az arra járóknak. A Dubaj Szökőkút szintén csodás műsorral várja a látogatókat: a 150 méterre felcsapó vízsugarak és fények játéka a pénztárca ürítése nélkül kápráztat el.

Emirates_Dubaj_2

Az Emirates jegyakciója keretében, amely a 2017. július 10. és 2017. július 23. közötti foglalásokra érvényes a 2017. július 20. és 2018. március 22. közötti utazásokra, Budapestről már 130 000 forintért foglalhatók Economy osztályú retúrjegyek Dubajba.

My Emirates Pass

Az utasok Emirates beszállókártyájukkal amellett, hogy átélhetik a felejthetetlen fedélzeti élményt, egy sor kedvezményt is igénybe vehetnek Dubajban. Az Emirates beszállókártya, valamint a személyazonosságot igazoló okmány felmutatásával az Emirates utasai számos, többek között wellness-, sport- és éttermi szolgáltatást vehetnek igénybe kedvezményes áron 2017. augusztus 31-ig.
(BrandTrend)