A sajtószabadságot is korlátozhatja a Ringier és az Axel Springer egyesülése

Kategória: Aktuális.

Egyelőre kiszámíthatatlan, milyen hatással lesz a magyar médiapiacra a két európai sajtómágnás-cég fúziója - vélekedett a Gazdasági Rádióban Zsolt Péter a Méltányosság Politika Elemző Központ médiaszociológusa. Zsolt Péter szerint a hazai tulajdonossal bíró médiacégek gyakori jellemzője, hogy átpolitizáltak, és ezt a folyamatot épp a külföldi tulajdonosok képesek megfékezni.
Olvass tovább

Új vezető az Arcus Comm élén

Kategória: Aktuális.

Karrier Az Arcus Interactive Group marketingkommunikációs megoldások szállítására szakosodott divíziójának élére új vezetőt nevezett ki Bósza Zsolt személyében. A szakember ügyfélkapcsolati igazgatóként került a cégcsoporthoz 2007 nyarán, idén áprilistól pedig divízió igazgatóként az interaktív ügynökségi kompetenciák összefogásáért felel.
Olvass tovább

(T)rendetlenség?!Folyamatos átértékelődések a médiában

Kategória: Aktuális.

Előzetes a tartalomból:  - "... és Zsolt már nem unatkozik?!" (T)rendszerváltás a médiában és a reklámban  - Szabályozott szabálytalanságok  - Melyik gazdasági szektor lehet a legaktívabb a reklámköltésben 2009-2010 ben?  - Ki tud többet a nézőről, hallgatóról, olvasóról, látogatóról?  - Lesz? Nem lesz? Kié az akarat? Médiatörvény-alkotás hazai módra
Olvass tovább