A Telenor Magyarország a ZTE-t bízta meg

Kategória: Aktuális.

A Telenor Magyarország, a Telenor Csoport leányvállalata és a ZTE Corporation ("ZTE"), a távközlési berendezések és hálózati megoldások vezető globális szállítója bejelentették, hogy magyarországi GSM/UMTS/LTE hálózat kiépítésére vonatkozó szerződést kötöttek. A listaáron mintegy 200 millió euró értékű szerződés révén a Telenor Magyarország egy, a XXI. századi elvárásokat kielégítő, korszerű hálózattal fog rendelkezni.
Olvass tovább

Tesco Express áruházak nyíltak

Kategória: Aktuális.

Két új Tesco Express áruházat nyitottak Budapesten: a III. kerületben és a XXI. kerületben. Az új formátumú boltok a hipermarketekénél jóval kisebb üzlettérrel, ám válogatott árukínálattal és a megszokott minőségű és árú termékekkel várják a vásárlókat. A Tesco saját márkás termékcsaládjai, a Tesco Gazdaságos és Színes, valamint a Light Choices és a Családi márkák is elérhetők az új üzletekben.
Olvass tovább

BrandFestival 08

Kategória: Aktuális.

Együttműködés, felelősségvállalás, kockázatvállalás. A BrandFestival elhozta azokat a szakértőket, akik tudják, mit jelent a verseny és az együttműködés kapcsolata a XXI. század vállalatának stratégiai gondolkodásában. Képek.
Olvass tovább

Web-világnapok

Kategória: Aktuális.

A kalendárium - a szokásos névnapok mellett - ezen a héten a XXI. század nagy technikáira is figyelmeztet. 1968 óta az Internet világában két dátum is piros betűs ünnep: május 17. a Távközlés és az Információs Társadalom Világnapja, május 18. pedig az Internet Világnapja. A legfrissebb adatok szerint hazánkban az Internet-használók köre nem éri el a teljes népesség negyven százalékát.
Olvass tovább