A világ legjobb száz fejlesztője között a Xerox

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Ötödik alkalommal választották be a Xerox-ot a világ vezető innovációs vállalatai közé. A rangos Top 100 Global Innovators listán azok a szervezetek, cégek és intézmények kapnak helyet, amelyek áttörést hozó, jövőt formáló, illetve kimagasló gazdasági sikert elérő fejlesztést valósítottak meg a maguk területén. A jelentkezőket szigorú méréseknek vetik alá, hogy azok kerüljenek fel az aktuális százas rangsorra, amelyek valóban kimagasló teljesítményt nyújtottak. (BrandTrend)
Olvass tovább

A Xerox idén is vezető

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A neves kutatócég, az IDC legfrissebb MarketScape felmérése ismét vezető dokumentum-alapú munkafolyamat szolgáltatóként ismerte el a Xerox-ot. Ezt a rangos címet immár hatodik éve folyamatosan kiérdemli a vállalat köszönhetően a menedzselt nyomtatási és dokumentum szolgáltatásainak, valamint a dokumentum-alapú munkafolyamat szolgáltatásai fejlődésének. (BrandTrend)
Olvass tovább

Robotikai fejlesztésekbe invesztál a Xerox

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Xerox Automated Intelligence szoftver többek között az adatfeldolgozás automatizálásában képes segítséget nyújtani. Ezt arra programozták, hogy a különböző forrásokból (többek közt email, táblázatok) érkező információk alapján folyamatosan frissítse, rendszerezze az adatbázisokat. Továbbá alkalmas arra, hogy az adatokat összegyűjtse és megfelelő csatornákon, alkalmazásokon keresztül eljutassa azokhoz, akik ezekből dolgoznak, többek között ügyfélszolgálatokon, vagy pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó szervezeteknél. (BrandTrend)
Olvass tovább