Hatalmas a potenciál a kiterjesztett valóságban

Kategória: Aktuális.

A jövő évben a mobilcsatorna működésében kiemelkedő szerepet játszik majd a kiterjesztett valóság (augmented reality) technológia. Shaun Pinney, a Mobile App World igazgatója elmondta, hogy a mobilcsatorna és a kapcsolódó technológia várhatóan továbbra is intenzíven fog fejlődni, így a szakemberek számára nem lesz könnyű lépést tartani.
Olvass tovább

A Magyar Telekom nyerte a Legjobb társaságirányítás díjat Magyarországon

Kategória: Aktuális.

A Magyar Telekom nyerte a Legjobb társaságirányítás díjat Magyarországon, a World Finance magazin által odaítélt 2010. évi társaságirányítási díjak egyikeként. A World Finance olyan társaságokat választott, amelyek a kedvezőtlen gazdasági környezet ellenére megőrizték a társaságirányítás kiemelkedő színvonalát, és túlmutatva a minimális közzétételi kötelezettségein továbbra is a befektetőik legjobb tájékoztatását tartották szem előtt.
Olvass tovább

A duty free és travel retail eseményén Kelet-Európát a Rafinanz képviseli

Kategória: Aktuális.

A Rafinanz International egyetlen kelet-európai ügynökségi szereplőként - nemzetközi reptéri tapasztalatai és APA (airport promotion agencies) tagsága révén - részt vesz a világ legnagyobb nemzetközi duty free és prémium travel retail üzletág kiállításán, a TFWA World Exhibition idei cannes-i rendezvényén. A Rafinanz és a kiállításon szintén résztvevő Blackjack, mely az Egyesült Királyság vezető travel retail promóciós ügynöksége közös üzletbe fogott Londonban.
Olvass tovább

A Cartoon Network Európában erősít

Kategória: Aktuális.

A Turner Broadcasting európai produkciós központja, a Cartoon Network Development Studio Europe első önálló produkciójára készül; egy teljes animációs sorozat elkészítésére. A The Amazing World of Gumball (magyar címmel egyelőre nem rendelkező, de lefordítva Gumilabda varázslatos világa) című, 40x11-perces vígjátéksorozat elsősorban a 6-11 éves gyerekeknek készül és a Cartoon Network összes országában látható lesz.
Olvass tovább

Hong Kong, Tokió…Budapest ”Office Space Across the World 2009”

Kategória: Kutatás.

Hong Kong és Tokió vezeti a világ legdrágább irodai helyszíneinek ranglistáját, míg London, kilenc év óta először, a harmadik helyre szorult vissza. A Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó "Office Space Across the World 2009" kutatása alapján Budapest a rangsor 35. helyén áll.
Olvass tovább

Reklámzabálók Éjszakája 2008

Kategória: Aktuális.

Magyarországon az év legfergetegesebb reklám - habzsolása, a Reklámzabálók Éjszakája Turné 2008, az idén a Budapest Congress & World Trade Centerben (a volt Kongresszusi Központ), összesen 2 alkalommal kápráztatja el közönségét a reklámfilm-történet legeredetibb és legemlékezetesebb alkotásaival. November 29. szombaton délután majd az ezt követő, díjkiosztóval egybekötött Éjszakán zabálhatjuk magunkat pukkadásig.
Olvass tovább

Túl hamar fogyott el

Kategória: Aktuális.

Nem minden árkedvezménnyel kínált terméket lehetett megvásárolni az akció ideje alatt az elmúlt év őszén az Electro World egyes áruházaiban, így a társaság hirdetési újságjai megtévesztették a fogyasztókat - állapította meg a Gazdasági Versenyhivatal (GVH). Az áruházláncnak emiatt 5 millió forint bírságot kell fizetnie.
Olvass tovább