Felmérés a közösségi oldalak használatáról

Kategória: Kutatás.

A twitterezők és a MySpace tagok a legnagyobb közösségi média fogyasztók, ők azok, akik jellemzően a legtöbb hasonló oldalra regisztrálnak. Az iWiW 2002-es (akkor még WiW néven) megjelenése óta a közösségi oldalak gyors karriert futottak be hazánkban. A növekedést jól mutatja, hogy míg 2008-ban a rendszeresen internetezők 45 százaléka jelentkezett be hetente, és 14 százaléka naponta egy-egy közösségi oldalra, addig 2009-ben már 53 százalék tette ezt heti, 21 százalék napi rendszerességgel (KutatóCentrum-MASMI Hungary, 2009. december).
Olvass tovább

”Megosztom az iWiW-en”

Kategória: Aktuális.

Az iWiW, a legtöbb regisztrált felhasználóval rendelkező magyar internetes közösségi szolgáltatás, új lehetőségekkel bővítette az áprilisban indult hírfolyam funkciót. A felhasználók személyes hírfolyama kibővült és egybeolvadt a korábbról ismert üzenőfallal. Újdonság az iWiW-en az a lehetőség, hogy az interneten talált érdekességeket, fontos információkat a felhasználók néhány kattintással megoszthatják iWiW-es ismerőseikkel, vagyis felhívhatják figyelmüket arra, hogy éppen mi foglalkoztatja őket.
Olvass tovább

Változik az iWiW arculata

Kategória: Aktuális.

Április közepétől átalakul az iWiW kezdőoldala. A legnagyobb hazai kapcsolati háló, a kor követelményeinek és a felhasználók igényeinek megfelelően, rövidesen modernizált külsővel várja a felhasználókat. Az indulásig a www.iwiw.hu/ujoldal címen  ismerkedhetnek az érdeklődők  az új megjelenést és a funkciók elhelyezkedését bemutató oldallal.
Olvass tovább

4 millió aktív regisztrált iwiw user

Kategória: Aktuális.

December 24-én délelőtt az iWiW aktív regisztrált tagjainak száma elérte a 4 milliót, ami csaknem lefedi a hazai internetezők táborát. Kizárólag ezen a napon személyes üzenetből 1,4 millió született, az üzenőfalra pedig 258 ezren írtak, ami a szokásos átlag három és félszerese. A legnagyobb hazai kapcsolati háló rendszerében karácsony napján összesen 26,5 millió feltöltött kép szerepelt az alapértelmezett Profilkép albumokban, valamint további 440 ezer egyedi albumban.
Olvass tovább

Több mint 20 millió kép

Kategória: Aktuális.

Az iWiW közel 4 millió felhasználója jelenleg több mint 20 millió képet tárol magáról adatlapjához csatolva. A mostani tárhely- és funkcióbővítés hatására ez a szám minden bizonnyal többszörösére nő, s a portál fotómegosztó szolgáltatása még jelentősebbé válik. A képmegosztást, mint az egyik legnépszerűbb funkciót, kiemelt projektként kezeli az iWiW, ezért a közeljövőben további fejlesztések várhatóak.
Olvass tovább