Kreatív tervezőpályázatra hív ismét a Westend

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A logó W betűjét tölthetik meg a Westend közösség és a bevásárlóközpontban együtt töltött idő témája ihlette alkotásaikkal a jelentkezők. Bárki nevezhet, aki elmúlt már 7, de nincs még 99 éves. A műveket szakmai zsűri bírálja, a fődíj egy 300.000 forintos utalvány, a legjobb munkákból pedig kiállítás is nyílik majd. 
Olvass tovább

A 125 éves Coca-Cola megköszöni

Kategória: Aktuális.

A Coca-Cola vállalat azt a 125 évnyi boldogságot ünnepli az idén, ami azóta tart, hogy a világtörténelem első Coca-Cola-ját 1886. május 8-án kikeverték egy atlantai patikában. A cég egész évben, a világ minden részén exkluzív rendezvényekkel mond köszönetet, Magyarországon pedig május 14-én rendeznek születésnapi ünneplést a WestEnd tetőteraszán.
Olvass tovább

Idén is átadják a BRAVO OTTO díjat

Kategória: Aktuális.

A BRAVO ifjúsági magazin idén tizenhetedik alkalommal adja át a BRAVO OTTO díjat. Június 6-án a WestEnd City Center Millennium Tetőteraszán kiderül, hogy a magazin olvasói szerint kik a zenei élet legkiválóbbjai. A jelöltlistát - amely az eddigi évekhez hasonlóan idén is 6 hazai és 6 külföldi kategóriát tartalmaz - a BRAVO szerkesztősége állította össze.
Olvass tovább