Újabb rekordot döntött az mobilinternetezés 2020-ban

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Ahogy az elmúlt években, úgy 2020-ban is növekvő tendenciát mutat a Vodafone Magyarország lakossági ügyfeleinek adatigénye. Az eredmény nem meglepő, hiszen tavaly a távoli munkavégzés és otthoni tanulás miatt a telekommunikációs infrastruktúrának minden korábbinál fontosabb szerep jutott. December második hetében interneteztek a legtöbbet az ügyfelek, amikor a korábbi év legforgalmasabb heténél 63%-kal több adatot használtak. Az adatfogyasztás mellett a hanghívások és SMS-ek gyakoriságát, népszerűségét is megvizsgálta a Vodafone 2020-ra vonatkozóan.
Olvass tovább

A legszerethetőbb munkahelyek között a Vodafone Magyarország

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Ismét a TOP 35 legszerethetőbb hazai nagyvállalat egyikének választották a Vodafone-t. A DreamJo.bs.hu karrierportál minden évben meghirdeti a Szerethető Munkahelyek Díjat, amelyet a portál álláskeresői, valamint egy szakmai zsűri szavazatai alapján ítélnek oda nagyvállalati, kkv, valamint erdélyi cég kategóriákban. A Vodafone Magyarország idén harmadik alkalommal szerepel a díjazottak között, a közönségszavazáson pedig a harmadik legnépszerűbb munkahelynek választották a portál álláskeresői.
Olvass tovább

Átfogó és transzparens digitális hatékonyságmérés

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Coca-Cola Company Magyarország, az Unilever Magyarország és a Vodafone Magyarország kiáltványt tett közé az átfogó magyar digitális hatékonyságmérés fontossága kapcsán. A Magyar Marketing Szövetség támogatja az életre hívott kezdeményezést, amely az online platformok és eszközök kumulált elérésének, valós időben történő közönség-összetételének valamint a kampányok higiéniai feltételeinek transzparens digitális médiamérését célozza. A szakmai párbeszéd előmozdítása érdekében a szövetség egyeztetést kezdeményez a digitális marketing iparág, a megbízók és a mérési módszertan szakmai képviselői részvételével.
Olvass tovább