Online közös(ségi) játékélmények

Kategória: Kutatás.

Hazánkban közel 2 millió ember, az internetezők 53 százaléka játszik legalább alkalmanként online játékokat másokkal. Bár alapvetően a fiatalokra jellemző tevékenységről van szó, az idősebb korosztály is kiveszi a részét a szórakozásból - derül ki az NRC Piackutató és a TNS közös VMR kutatásának adataiból.
Olvass tovább

Egy korosztály találkozóhelye

Kategória: Aktuális.

Az Ötvenentúl.hu weboldal az ötven év felettiek igazi internetes kiindulópontjává vált. Ezt támasztja alá az a tavaly évvégén készített felmérés, amely 165 honlap látogatóit és a hazai internetezési szokásokat vizsgálta. A Visitor Media Research (VMR) évente ismétlődő kutatássorozat, amelyet a hazai médiavásárlók, médiatulajdonosok és vállalatok részére készítenek.
Olvass tovább

Új kutatási termékekkel erősít az NRC

Kategória: Kutatás.

Az NRC Piackutató a piaci változásokhoz és a változó igényekhez alkalmazkodva a vállalat a héten mutatta be a Visitor Media Research (VMR) termékcsalád legújabb tagjait; a VMR.kids a gyerekek, a VMR.cool a 15-25 évesek, a VMR.women a nők, a VMR.silver pedig a 49 év felettiek internetezési, tájékozódási, fogyasztási szokásait, attitűdjeit vizsgálja. A termékcsalád ötödik tagja az üzleti döntéshozók internetezési és informálódási szokásait kutató VMR.eco.
Olvass tovább