Hosszabbított a VirusBuster és az orosz Agnitum

Kategória: Aktuális.

Megerősítette együttműködését a nemzetközi informatikai biztonsági piac két rangos szereplője. Az orosz Agnitum a jövőben is licenceli a VirusBuster antivírus motorját. Már évek óta kölcsönös licencmegállapodás volt érvényben a két cég között: az Agnitum Outpost termékek felhasználói kártevőmentes környezetüket többek között a VirusBuster technológiájának köszönhették. 
Olvass tovább

Sosem volt ilyen veszedelmes hely a világháló, mint ma

Kategória: Aktuális.

Jelent-e meg új a nap alatt a harmadik negyedév folyamán az informatikai biztonság területén? Mire számíthatunk a következő hónapokban? Az összefoglaló áttekinti a legfontosabb, trend értékű jelenségeket, híreket, majd a VirusBuster Kft. víruslaboratóriumának észlelései alapján áttekintést nyújt a 2009 július-szeptember időszak leggyakoribb számítógépes károkozóiról, illetve azok legjelentősebb webes forrásairól. Az összefoglalóban mind a szervezeti, mind az egyéni felhasználók találnak számukra hasznos információt.
Olvass tovább

Magyarországon a mobilos adathalászat a vishing

Kategória: Aktuális.

Érdekes SMS-t fogott el a VirusBuster. Az angol szöveget egy bulgáriai számról küldték egy itthoni készülékre, s magyar fordítása így hangzik: "Gratulálunk! Ön egymillió fontot nyert az o2 mobil lottójátékán. Nyereményét kérje e-mailben - írjon Dr. Matt Westnek, a [drmatwest_kukac_live_com] címre!".
Olvass tovább

Újabb ”Virus Bulletin 100%”

Kategória: Aktuális.

"Mély benyomást keltő keresési sebesség" - A Windows 2008 Server platformon futó VirusBuster for Servers is sikeresen teljesítette a VB100 teszt követelményeit. Mint a korábbi években is többször, a VirusBuster Kft. "VirusBuster for Servers" nevű kártevőellenes megoldása ismét sikeresen vette a "Virus Bulletin 100%" teszt akadályait, és ezzel újabb VB100 díjat nyert készítőinek.
Olvass tovább