Szinte folyamatosan törvényt sért az RTL és a Való Világ

Kategória: Aktuális.

Összesen száznegyvennégy millió forintjába kerül a Való Világ tavalyi részeiben elkövetett jogsértések sorozata az RTL Klubnak. A VV4 november-decemberi adásaiban a kiskorúak védelmét célzó rendelkezések rendszeres megsértése miatt 130 millió forint, a burkolt reklámozás miatt pedig összesen 14 millió forint pénzbüntetetést szabott ki a Médiatanács az RTL Klubra.
Olvass tovább

Elhunyt Gregorich András a Reggeli főszerkesztője

Kategória: Aktuális.

Gregorich András a magyar televíziós szakma egyik meghatározó alakja volt. Évtizedekig dolgozott a Magyar Televízióban, majd 1999 óta több nagy sikerű műsor készítését irányította az RTL Klub-on, mint például a Csíííz, a Való Világ, a Survivor, a Dzsungelparty vagy a Nemzeti Vágta.
Olvass tovább

Megnyíló csatornák

Kategória: Aktuális.

A Vizuális Világ Alapítvány második alkalommal rendezi meg egyedülállóan izgalmas fesztiválját, a Csatorna Média Fesztivált, melynek ez alkalommal a Jövő Háza biztosít varázslatos helyszínt a Millenáris Parkban. A médiaoktatással foglalkozó Alapítvány elsőként ismerte fel a közvetlen összekapcsolódás igényét a média és a fogyasztó, a profi- és diákmédia, az alkotó és a befogadó között.
Olvass tovább