Hallgatunk Önre online

Kategória: Aktuális.

Horváth Dávid NetMiniszterelnök írása Mint sokan mások, nagyanyám is megkapta a "Hallgatunk Önre" levelet, amelyben Orbán Viktor arra kéri a nyugdíjasokat, hogy a kérdőívet kitöltve mondják el gondjaikat és véleményükkel segítsék a kormány munkáját, jelezzék mit tartanak a kormány legfontosabb munkájának. És tessék egy újabb példa, arra mennyivel olcsóbb, egyszerűbb és gyorsabb lenne minden szempontból, ha mindez elérhető lenne egy Ügyfélkapun vagy erre alkalmasabb online felületen keresztül is. Össze is szedtem pár érvet.
Olvass tovább

Szigetvári Viktor elfogadta a kabinetfőnöki posztot

Kategória: Aktuális.

Szigetvári Viktor korábban Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kommunikációs igazgatója volt helyettes államtitkárként, később Gál J. Zoltánnal és Szekeres Imrével együttműködve kampányigazgatóként irányította az MSZP 2006-os országgyűlési és önkormányzati kampányát.
Olvass tovább

Nem értékelik nyilvánosan a hazai politikai életet

Kategória: Aktuális.

Levendel Ádámmal és Sterk Péterrel a Szonda Ipsos résztulajdonos igazgatóival alakít új kommunikációs céget Szigetvári Viktor az MSZP december végén távozott kampányigazgatója, Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc kormányfők korábbi kommunikációs vezetője.
Olvass tovább