Tíz éves szülinapját ünnepli a Viber

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Viber 2010-ben azzal az egyszerű céllal indult, hogy létrehozzon egy alternatív kommunikációs felületet, amelynek segítségével nemzetközi szinten egyszerűen indíthatnak hívásokat a felhasználók. Ma már jó úton halad annak elérése érdekében, hogy egy széleskörű kommunikációs platformmá váljon, amely szolgáltatásaival egyaránt alkalmas a közügyek intézésnek megkönnyítésére és a digitális pénzügyi megoldásokra is.
Olvass tovább

Hamarosan megérkeznek a Viber Community csatornákra az üzenet-reakciók

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Viber bejelentette legújabb funkcióját, az üzenet-reakciókat. A Community csatornák kibővített lehetőségeinek köszönhetően a felhasználók mostantól egy új szintre emelhetik egymás üzeneteinek kedvelését. A Community üzenetekre a felhasználók egyszerűen és gyorsan reagálhatnak: nincs más dolguk, mint hosszan megérinteni az üzenet melletti szív ikont, majd kiválasztani reakciójukat (?, ?, ?, ?, ?).
Olvass tovább

A Rakuten Viber „Jegyzeteim” néven indítja el legújabb funkcióját

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Rakuten Viber bejelentette, hogy legújabb, „Jegyzeteim” elnevezésű funkciója hamarosan elérhetővé válik, amellyel a legfontosabbtól akár a legapróbb részletekig megtervezhetik napi feladataikat a felhasználók. A fogyasztók napi tevékenysége állandó multitasking-feladatokból áll, — az üzenetek, a hívások és a videók fogadása — mindezek egy helyen történő nyomon követése pedig kihívást jelent. Ezért hozta létre a Viber a „Jegyzeteim” funkciót, egy új, dedikált platformot a felhasználók csevegési menüjében, amely segíti a teendők priorizálását, a fényképeket, az emlékeztetőket és minden egyebet egy helyen tárolni.
Olvass tovább