Szolgáltatásokkal erősít a Vatera

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Hazánkban is egyre többen keresnek rá interneten a különböző szolgáltatásokra, és maguk a szolgáltatók is ezt a hirdetési formát kedvelik a leginkább – többek között ez derült ki a Vatera csaknem 5000 fő részvételével készült kérdőíves felméréséből. Az online piactér az eredményekben is tükröződő felhasználói igények alapján az új, Szolgáltatás kategóriával bővítette kínálatát, így a vaterázók mostantól néhány kattintással találhatnak nyelvtanárt, villanyszerelőt, fodrászt vagy akár költöztetőt, akik a leendő ügyfelek számára egy rövid videóban is bemutatkozhatnak. (BrandTrend)
Olvass tovább

Portfoliót bővít a Vatera tulajdonosa

Kategória: Aktuális.

A napokban többségi tulajdont szerzett az Árukeresőben a dél-afrikai Naspers. A megállapodás értelmében az online vásárlási kalauz a Naspers közép-európai csoportját, az Allegrót színesíti a szintén idén taggá vált TeszVesz és Vatera mellett. Az Árukereső saját néven, az oldal jellemzőinek megváltoztatása nélkül folytatja működését.
Olvass tovább

Vatera design aukció gyermekrohamkocsi működtetésre

Kategória: Aktuális.

A Vatera.hu-n immár negyedik alkalommal indult a licit bevezetés előtt álló termékekre. A Vatera Premieren most a magyar divattervezés nemzetközileg elismert alkotóinak egy-egy exkluzív darabjára lehet licitálni: augusztus 12-étől egy szupernőies USE ruhát, egy minimalista Je Suis Belle mellényt és egy egyedi AHN TUAN táskát kaparinthatnak meg a divat és a magyar design szerelmesei. A tervezők az aukció teljes bevételét a Gyermekrohamkocsi működtetésére ajánlották fel.
Olvass tovább