Megújul a TV2

Kategória: Aktuális.

Új műsorok és sztárok, új márkastratégia és friss arculat. Immár egy éve tölti be Várdy Zoltán a csatorna vezérigazgatói posztját, melybe 2007 nyarán nagyszabású tervekkel érkezett: a TV2-vel három éven belül a piacvezető kereskedelmi televízió pozícióját célozta meg.
Olvass tovább

TV2 – Havas Henrik letiltva

Kategória: Aktuális.

A TV2 a mai nappal letiltotta képernyőjéről Havas Henriket, a Mokka műsorvezetőjét.Havas elmúlt időkben tanúsított viselkedése és megnyilvánulásai nem illeszkednek a csatorna szellemiségéhez, műsorpolitikájához és hosszú távú terveihez. „Amennyiben Havas Henrik nem változtat viselkedésén, nincs helye a TV2-n!” – nyilatkozta Várdy Zoltán, a TV2 vezérigazgatója a televíziós csatorna rövid közleményében.
Olvass tovább

Várdy Zoltán az új TV2 vezér

Kategória: Aktuális.

A TV2-t tulajdonló ProSiebenSat.1 csoport tartalomfejlesztésért felelős alelnökeként folytatja pályafutását Kereszty Gábor, aki öt éven át volt az MTM-SBS Zrt. (TV2) vezérigazgatója. A kereskedelmi csatorna élére 2007. augusztus 1-jei hatállyal Várdy Zoltánt nevezték ki, aki jelenleg a TV2 kereskedelmi igazgatója és a ProSiebenSat.1 csoport értékesítési alelnöke.
Olvass tovább