Kik és hogyan menedzselik a kultúrát?

Kategória: Aktuális.

dr. Baán László által igazgatott Szépművészeti Múzeum 2007-ben bekerült a világ ötven leglátogatottabb intézménye közé, az ugyanitt rendezett Van Gogh - kiállítás kategóriájában a világ negyedik legnépszerűbb tárlata volt. Idén Európa kulturális fővárosaként debütáltunk a világ előtt, bemutatva országunk színes kultúráját, több száz előadással, rendezvénnyel várjuk a turistákat.
Olvass tovább

Esref Armagon ”láthatta” először az új Volvo S60 modellt

Kategória: Aktuális.

Esref Armagan török művész kivételes perspektíva- és formaérzékéről ismert. ő volt a legelső nem Volvo-alkalmazott, akit a Volvo Cars meghívott Svédországba, hogy megismerkedjen, és egyúttal lefesse a még mindig titkos új Volvo S60 modellt. Bár az autót csak 2010 tavaszán mutatják be, a művész alkotását a Facebook közösségi oldal tagjai már megtekinthetik. Van azonban egy szokatlan csavar ebben a történetben: Esref Armagan nem lát.
Olvass tovább

Prémiumkategóriás sör adél-afrikai piacra

Kategória: Aktuális.

Kihasználva a Grolsch sikeres megjelenését a dél-afrikai piacon, a SABMiller bejelentette újabb prémium kategóriás sörének, a Dreher Prémium Lager bevezetését. Az európai terjeszkedés részeként a SABMiller a Dreher márkához kapcsolódó jogokat 1993-ban vásárolta meg. „A prémium kategóriás termékek piacán fenntarthatósági lehetőségeket látunk annak ellenére, hogy a szektor növekedési üteme lelassult.” - nyilatkozta Van Kralingen.
Olvass tovább