Infiniti ”Total Ownership Experience” a Váci úton

Kategória: Aktuális.

Az Infiniti Europe és a Gablini Cégcsoport megnyitotta az Infiniti luxusmárka első magyarországi szalonját a Váci út 45 szám alatt. Az Infiniti bemutatóterem ötvözi a már megszokott szalonfunkciót a márka Japán filozófiájával. Kialakításában az elegáns vonalvezetés, a vibráló érzékiségre épülő japán életérzés és a modern luxus ötvözete köszön vissza.
Olvass tovább

A Budapest Bank 2010-ben új székházba költözik

Kategória: Aktuális.

Csaknem 17.000 négyzetméter irodaterület előbérleti szerződését írta alá a Budapest Bank és a GTC Magyarország. A pénzintézet 2010-ben költözik be a Váci úti "irodafolyosón" épülő "GTC Metro" irodaházba. Az új helyszín kiválasztásakor a gazdaságossági érveken túl fontos szempont volt, hogy munkatársaik számára a lehető legkedvezőbb munkakörülményeket biztosítsák.
Olvass tovább

43 forintos Big Mac

Kategória: Aktuális.

Reggel 10 órától gyülekeztek a Régiposta utcában azok, akik harapni szerettek volna a 20 évvel ezelőtti áron kínált Big Mac szendvicsből. Az első magyarországi McDonald’s étterem 1988-as nyitásának évfordulóját ugyanis 11-től 13 óráig retro ebédszünettel ünnepelte a cég. A 43 forintos ár kellően vonzónak bizonyult, hiszen a délelőtt folyamán már a Váci utcán kígyózó sorok várták az étterem ünnepélyes újranyitását. A két órás születésnapi akció alatt az étterem csapata új rekordot állított fel a gyorsétterem-lánc életében: 50 munkatárs 1590 vendéget szolgált ki 2959 Big Mac szendviccsel.
Olvass tovább