Nemzetközi elismerés a BKF rektorának

Kategória: Aktuális.

A European Association for Public Administration Accreditation (EAPAA) akkreditációs bizottságának tagjává választották Dr. Vass Lászlót, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola rektorát 2011. szeptember 6-án Bukarestben, az European Group of Public Administration (EGPA) éves kongresszusának keretében tartott értekezleten.
Olvass tovább

BKF-es hallgatóé a legjobb európai PR-szakdolgozat

Kategória: Aktuális.

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF) CSR-menedzsment szakirányán, levelező szakon tavaly végzett Völgyi Katalin szakdolgozatát ítélte a legjobbnak idén bachelor (BA) kategóriában az európai pr-szervezet, a European Public Relations Education and Research Association (Euprera).
Olvass tovább

Közös munka a Kreatív Héten

Kategória: Aktuális.

Rendhagyó módon kezdődik az oktatás a Médiaművészeti Intézet legelső-, az Alkalmazott Művészeti Intézet első és másodéves hallgatóinak a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán. A Kreatív Hetet a BKF összekötötte a III: Évadnyitó Színházi Fesztivállal. 
Olvass tovább

STRATÉGIAI MARKETING posztgraduális diploma

Kategória: Aktuális.

Váljon MARKETINGSTRATÉGÁVÁ!-STRATÉGIAI MARKETING posztgraduális diploma gyakorlati szakemberektől! A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola stratégiai marketing képzést indít szeptember végétől szombati oktatással! Előadőink a szakma reprezentánsai - gyakorlatorientált képzés - modern, stratégiai szemlélet - értékes diploma.
Olvass tovább

A Kulcs-Soft a felsőoktatásban

Kategória: Aktuális.

A Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján 2010 szeptemberétől induló CRM képzést támogatja a Kulcs-Soft Nyrt. CRM szoftverlicencek biztosításával. A Kulcs-Soft fontosak találja, hogy a hallgatók az elméleti képzés mellett gyakorlati oldalról, egy szoftveres környezetben is megismerhessék a vevők kezelésének művészetét.
Olvass tovább