A legkreatívabb digitális megoldásokat díjazza a UPC

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A dicsőség mellett most digitális szakmai segítséggel, ingyenes oktatással és 3 millió forint értékű támogatással gazdagodhatnak azok a kisvállalkozások, akik március végéig jelentkeznek a UPC Business által életre hívott Nagy Tuning Show pályázatra. A győzelemhez mindössze egy jó ötletre van szükség. (BrandTrend)
Olvass tovább

Új csatornákat hoz a FilmBox és a UPC szerződéshosszabbítása

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Folytatódik az együttműködés a FilmBox csatornákat üzemeltető SPI International Magyarország, illetve a UPC Magyarország között. A két cég a 2019. február 1-től 2022. december 31-ig tartó időszakra írta alá az újabb megállapodást, amelynek értelmében újabb csatornákkal bővül a FilmBox Prémium csomag a UPC-nél. (BrandTrend)
Olvass tovább

Szívhez szóló karácsonyi videó a UPC-től

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

2017-ben rekordot döntött az online megrendelések száma karácsonykor. Az utolsó hetek tumultusában több ezer csomag maradt a raktárakban, és lekéste az ünnepeket, így sokan csak januárban kaphatták meg ajándékaikat. A UPC kisfilmjében a raktárakban maradt, elhagyatott dobozok térnek vissza, hogy megmentsék az országot a karácsonyi csalódásoktól. lm (BrandTrend)
Olvass tovább