45 pályamű az EFFIE döntőben

Kategória: Aktuális.

A Reklám Világszövetség Magyar Tagozata és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége 2010-ben kilencedik alkalommal rendezi meg a nemzetközi és hazai marketing-kommunikációs szakma legrangosabb, a hatékony reklámozásról szóló versenyét,  az EFFIE-t. A zsűritagok munkájának eredményeképpen 45 pályamű jutott döntőbe.
Olvass tovább

A Cetebe a Platina Effie díjas

Kategória: Aktuális.

A Reklám Világszövetség Magyar Tagozata és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége 2009-ben már nyolcadik alkalommal rendezte meg a nemzetközi és hazai marketingkommunikációs szakma legrangosabb, a hatékony reklámozásról szóló versenyét,  az EFFIE-t. Az EFFIE díj a marketing és kommunikációs szakma egyik világszerte legkiemelkedőbb elismerése.
Olvass tovább

Erős márkákkal könnyebb a túlélés

Kategória: Aktuális.

A Reklám Világszövetség Magyar Tagozata és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége 2009-ben már nyolcadik alkalommal rendezi meg a nemzetközi és hazai marketingkommunikációs szakma legrangosabb, a hatékony reklámozásról szóló versenyét,  az EFFIE-t. Az EFFIE díj a marketing és kommunikációs szakma egyik világszerte legkiemelkedőbb elismerése, amelyet a New York-i Amerikai Marketing Szövetség (New York AMA) alapított 1968-ban.
Olvass tovább

Bővülő tagsággal, új arculattal, kommunikációs kampánnyal a MAKSZ

Kategória: Aktuális.

A Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) 4 héten át tartó, intenzív kommunikációs kampányba kezdett. A kampány célja a szervezet piaci súlyának, méretének, befolyásának szemléltetése statisztikai adatokon keresztül A Szövetség a tagügynökségeinek eredményességére szeretne rávilágítani, illetve az új arculatát ezúton bevezetni.
Olvass tovább