Tóth Dávid a TV2-n keresi a Nagy Ő-t

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Hamarosan jön A Nagy Ő a TV2– re. A The Bachelor igényességének és magas színvonalának köszönhetően a Warner Bros. International egyik legsikeresebb párkereső televíziós formátuma világszerte. Majdnem húsz éve folyamatosan képernyőn van, ez alatt a világ közel 30 országában volt látható. A műsor férfi főhőse szeretné megtalálni azt a hölgyet, akivel el tudná képzelni az életét. Magyarországon 2021-ben az olimpikon kajakozó, Tóth Dávid keresi az Igazit.
Olvass tovább

Megújult a TV2 digitális platformja

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Új külsővel, kényelmi funkciókkal ellátott, felhasználóbarát felülettel és személyre szabott ajánlómotorral várja a nézőket a TV2 Csoport új online platformja, a TV2 Play. A könnyen kezelhető videós felületen elérhetőek a TV2 legnépszerűbb műsorai, sorozatai, valamint a csatornaportfólió korábbi nagysikerű műsorai is. A szolgáltatás mindenki számára ingyenesen használható, néhány extra kényelmi funkció, például a személyre szabható „kedvencek lista” létrehozása pedig regisztráció után érhető el – írják.
Olvass tovább

Bemutatkoztak a Sztárban Sztár hetedik évadának versenyzői

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Augusztus 30-án 18:50-től elstartol a Sztárban Sztár. A TV2 showműsorának hetedik évada megújult zsűrivel, és újabb tizenkét híresség produkcióival színesíti majd a vasárnap estéket. Tíz héten át többek között olyan ismert nevek is bizonyítják majd sokoldalúságukat, mint Pálmai Anna, Opitz Barbi, Péter Szabó Szilvia, Pély Barna és Vastag Csaba.
Olvass tovább

Augusztus 3-án visszatér a MasterChef VIP

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Augusztus 3-tól vadonatúj részekkel a TV2 főzőshowja, a MasterChef VIP. Az Ördög Nóra műsorvezetésével készült produkcióban ezúttal tizenhat eltökélt híresség ragad kést és fakanalat, hogy meggyőzze a MasterChef VIP zsűrijét. A konyhapult mögé áll többek között Gregor Bernadett, Cseke Katinka, Gáspár Evelin, Stohl András, Győrfi Pál, Liu Shaolin Sándor és Kautzky Armand.
Olvass tovább

Szlovéniában terjeszkedik a TV2 Csoport

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Régiós terjeszkedésbe kezdett a piacvezető magyarországi tévétársaság, a TV2 Csoport, miután a Telekom Slovenije-tól megvásárolja a szlovén tévépiac harmadik legjelentősebb szereplőjét, a Planet TV televizijska dejavnost d.o.o. 100 százalékos üzletrészét. Ezzel további három csatornával bővül a TV2 Csoport eddig 14 csatornából álló portfóliója. A tranzakció létrejöttéhez szükséges a szlovén hatóságok jóváhagyása.
Olvass tovább