Elhunyt Gregorich András a Reggeli főszerkesztője

Kategória: Aktuális.

Gregorich András a magyar televíziós szakma egyik meghatározó alakja volt. Évtizedekig dolgozott a Magyar Televízióban, majd 1999 óta több nagy sikerű műsor készítését irányította az RTL Klub-on, mint például a Csíííz, a Való Világ, a Survivor, a Dzsungelparty vagy a Nemzeti Vágta.
Olvass tovább

Bednárik Imre az MTV új hírigazgatója

Kategória: Aktuális.

Karrier Hírigazgatóként folytatja pályafutását a Magyar Televízióban Bednárik Imre. Kinevezéséről Medveczky Balázs ügyvezető alelnök döntött, aki megköszönte Kert Attila eddigi hírigazgató munkáját, és új feladattal bízta meg a tévés szakembert.  A posztot két és fél éve betöltő Kert Attila a jövőben új műsorformátumok kidolgozásával és régiek megújításával foglalkozik.
Olvass tovább

Az MTV nem közvetít kézilabda döntőket

Kategória: Aktuális.

A durvaság, a brutalitás térnyerése miatt a Magyar Televízióban nem lesz látható az idei férfi kézilabda-bajnokság egyik döntője sem - jelentette be Schulek Csaba sportfőszerkesztő, aki a döntést indokolva elmondta, hogy "elfogadhatatlanok a kézilabdában elharapódzott sportszerűtlen megnyilvánulások, és annak is véget kell vetni, hogy az erőszakos játéknak nincs következménye. A közszolgálati Magyar Televízió a maga részéről levonta a konzekvenciát: nem ad teret sport helyett brutalitásnak a képernyőn".
Olvass tovább