Mobilinternetes reklámok kapcsán indított eljárásokat a GVH

Kategória: Aktuális.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárást indított a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt-vel, valamint a Magyar Telekom Nyrt-vel szemben a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt.
Olvass tovább

Megtévesztő SMS játék a Vodafone-tól

Kategória: Aktuális.

A Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt. 2009. július 13. és 2009. szeptember 10. között megtartott "Nyári SMS promóció" elnevezésű játékával kapcsolatban fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot tanúsított - állapította meg a Gazdasági Versenyhivatal. Emiatt a távközlési cég 40 millió forint bírságot kapott.
Olvass tovább

Karácsonyi köszöntő – Pettkó András BimmBamm 2

Kategória: Aktuális.

Pettkó András a Parlament egyik legaktívabban kommunikáló képviselője. Online is. Mindig is fontosnak tartotta, hogy aktív résztvevője legyen a közösségnek, ahová tartozik. Tagja az Informatikai és Távközlési, valamint a Társadalmi Szervezetek, illetve a Drogstratégiai Eseti Bizottságnak. Karácsonyi Pettkó BimmBamm video.
Olvass tovább

Az NHH 10 millió forintra bírságolta a DIGI-t

Kategória: Aktuális.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) 10 millió forintra bírságolta a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft-t, mert a társaság Miskolcon úgy hirdette szélessávúinternet-csomagjait, hogy a fogyasztókat nem tájékoztatta a garantált le- és feltöltési sebességről, csak a legmagasabb elméleti maximum értékeket szerepeltette.
Olvass tovább

A Movies 24 elindul a DIGI TV hálózatában

Kategória: Aktuális.

Az NBC Universal Global Networks bejelentette, hogy Movies 24 nevű csatornája április 1-vel elindult a Digi Távközlési és Szolgáltató Kft műholdas és kábeles platformjain. A Digi több mint 400 000 új háztartással növeli a Movies 24 disztribúcióját Magyarországon, mely által 1,2 millió háztartásra nő a lefedettség.
Olvass tovább

Jogerős a mobiltender lezárása

Kategória: Aktuális.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) másodfokon elutasította a negyedik mobilszolgáltató piacralépését célzó pályázat lezárásával kapcsolatban beérkezett fellebbezéseket és helybenhagyta az elsőfokú végzést. A pályázaton négy cég a Digi Kft., a DreamCom Távközlési Kft., a Mobinet Távközlési Projekt Kft. és az Invitel Távközlési Zrt. vett részt. Közülük az első három adott be fellebbezést az elsőfokú végzés ellen.
Olvass tovább