Karácsonyi köszöntő – Pettkó András BimmBamm 2

Kategória: Aktuális.

Pettkó András a Parlament egyik legaktívabban kommunikáló képviselője. Online is. Mindig is fontosnak tartotta, hogy aktív résztvevője legyen a közösségnek, ahová tartozik. Tagja az Informatikai és Távközlési, valamint a Társadalmi Szervezetek, illetve a Drogstratégiai Eseti Bizottságnak. Karácsonyi Pettkó BimmBamm video.
Olvass tovább

A hallgatóknak csak egy része tart a világgazdasági válságtól

Kategória: Aktuális.

Az egyetemisták, főiskolások munkaerő-piaci várakozásait, elhelyezkedési terveit vizsgálta az a kutatás, amely az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. - Országos Felsőoktatási Információs Központ szakmai koordinálásával zajlott az elmúlt hónapokban . A Diplomás pályakövetés 2009. című kutatási program több vizsgálati kérdését a világgazdasági válság különösen aktuálissá tette.
Olvass tovább

Magyar Minőség Háza díjat kapott

Kategória: Aktuális.

Ezúttal a Magyar Minőség Háza Díjat, illetve a Magyar Minőség eOktatás Díjat kapta meg az Educatio Társadalmi Szolgáltató Kht. által üzemeltetett Sulinet Digitális Tudásbázis (SDT) - mely már az ötödik az elismerések sorában. A "Sulinet eTanulás Módszertani és Kompetencia Központ" (röviden: eSulinet Központ) új szervezeti keretekben, az eddigi feladatkört és célcsoportot kibővítve végez IKT kompetenciafejlesztést a magyar oktatási rendszerben.
Olvass tovább

Média Unió – álmok álmodói

Kategória: Aktuális.

Szerző: Berkes Péter a TF egyetemi adjunktusa A társadalmi célú kampányok (tcr) médiabeli megjelenítése Magyarországon komoly problémát okoz a médiumok, a felelős vállalkozások és az ügynökségek számára egyaránt. Mindezt kiküszöbölendő, hazánkban egyedülálló média-összefogás hívta életre a Média Unió, a Társadalmi Tudatformálásért elnevezésű közhasznú alapítványt.
Olvass tovább

BAT Hungary – Társadalmi Párbeszéd

Kategória: Aktuális.

Most születnek a British American Tobacco Hungary válaszai, vállalásai és konkrét üzleti akciói az elkövetkezendő két évre. A 2007-es Társadalmi Párbeszéd során felmerült elvárások és javaslatok mindegyikére választ ad a vállalat, a vállalt akciókat pedig a folyamat további lépéseként beépíti az üzleti tevékenységébe.
Olvass tovább

CSR – ORTT-MPRSZ megállapodás

Kategória: Aktuális.

Együttműködési megállapodást írt alá az Országos Rádió és Televízió Testület és a Magyar PR Szövetség, mely szerint az MPRSZ által felállított tanácsadó testület a jövőben segíti az ORTT munkáját a Vállalati Társadalmi Felelősségvállalás (CSR) kommunikációjának megítélésében.
Olvass tovább