Retró műsor indul az m1-en

Kategória: Aktuális.

Az MTV a hazai televíziózás fél évszázados történek legemlékezetesebb alkotásait játssza újra. Radványi Dorottya és Gaskó Balázs, illetve Sugár Ágnes és Gundel Takács Gábor lesz a műsorvezetője a Hogy volt!? című új köztévés produkciónak, amely január 9-től minden szombaton és vasárnap koradélután jelentkezik az m1-en.
Olvass tovább

Egy kézben a hazai nyári fesztiválok

Kategória: Aktuális.

Az econet.hu médiaüzletága, az EST Media Group módosítja a Sziget Kft. megvásárlásának feltételeit, kibővítve a VOLT és a Balaton Sound fesztiválok 100 százalékos tulajdonával. A vevő módosítani kívánja a Sziget Kft. megvásárlásának feltételeit, erről szándéknyilatkozatot írt alá csütörtökön a Sziget Kft. eladójával, a Gerendai Károly és Takács Gábor tulajdonában álló Szigerta Kft.-vel, illetve a VOLT Fesztivált és a Balaton Soundot jegyző Lobenwein Norberttel és Fülöp Zoltánnal.
Olvass tovább

Egyszerűbb és gyorsabb lesz

Kategória: Aktuális.

Pataki Dániel, a Nemzeti Hírközlési Hatóság elnöke, valamint Takács Péter, a hírközlési fogyasztói jogok képviselője (HFJK) 2008. július 4-én, pénteken, együttműködési megállapodást írt alá több mint húsz hazai kiskereskedelmi- és három nagykereskedelmi ADSL-szolgáltató - a Magyar Telekom, az Invitel és a UPC - vezetőivel az egyszerűsített ADSL-szolgáltatóváltásról.
Olvass tovább