Emoráció 2010 – Rubik, Bruketa-Zinic, Felcsuti és gasztrosznobéria

Kategória: Aktuális.

Az idei Reklámkonferencia címének, az "Emoráció"-nak megfelelően bőségesen tartogat emocionális és racionális programokat is. Szeptember 28-án délelőtt, a plenáris ülésen ott lesz Rubik Ernő, feltaláló, Felcsuti Péter, a Raiffeisen Bank vezérigazgatója, Jelenits István piarista szerzetes, író és tanár, illetve az Alternatív Közgazdasági Gimnázium igazgatója Horn György is.
Olvass tovább

őszre készül a köztévé

Kategória: Aktuális.

A Magyar Televízió kiemelt célja 2010 őszén, hogy a megszokott magas színvonalon számoljon be az önkormányzati választásokról és méltó módon emlékezzen meg az október 23-ai nemzeti ünnepről. Szeptember második hetétől új műsorokkal jelentkezik, a program a közszolgálati kötelezettségeket szem előtt tartva, szerény költségvetéssel készül.
Olvass tovább

Benetton üzlet nyílt

Kategória: Aktuális.

Újabb világmárkával bővült a Budán, a XII. kerület központjában található MOM Park Bevásárlóközpont prémium termékkínálata. Szeptember elsején megnyitotta legújabb üzletét a női, férfi és gyermekruházatot értékesítő Benetton üzletlánc. Az üzlet bérbeadását a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó, a MOM Park kizárólagos bérbeadó ügynöksége közvetítette.
Olvass tovább