Újabb társzabályozási megállapodás

Kategória: Aktuális.

A Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesületével is társszabályozási megállapodást kötött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A közigazgatási szerződést július 20-án, szerdán írta alá Málnay B. Levente, a MEME és Szalai Annamária, a Médiatanács elnöke.
Olvass tovább

A közmédia ”lezüllesztett” rendszere

Kategória: Aktuális.

Az új médiatörvény nem terjeszkedik túl azon, amit az európai uniós irányelv megjelenít - mondta Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke szerdán Budapesten, a Magyar Elektronikus Újságírók Szövetsége által rendezett konferencián.
Olvass tovább

Aláírták a rádiós szerződéseket

Kategória: Aktuális.

Aláírták a két új országos kereskedelmi rádió hét évre szóló koncessziós szerződését Budapesten. A dokumentumot az Országos Rádió és Televízió Testület részéről Szalai Annamária, a testület Fidesz által delegált tagja látta el kézjegyével, miután Majtényi László elnök a múlt heti döntés után lemondott tisztségéről, és jelezte, nem írja alá a megállapodást.
Olvass tovább

Szalai Annamária szerint Kuncze szereptévesztésben van rádióműsorában

Kategória: Aktuális.

A Testület hatósági ellenőrzést indított Kuncze Gábor, SZDSZ-es parlamenti képviselő a Klubrádióban heti rendszerességgel folytatott műsorvezetői tevékenysége kapcsán. Szalai Annamária testületi tag különvéleményt fogalmazott meg a Klubrádió "Az ötös" című műsorszáma kapcsán hozott testületi döntéssel szemben.
Olvass tovább

Rangos fesztiváldíjat kapott a Fókusz riportere

Kategória: Aktuális.

Szalai Anett saját, rákkal folytatott küzdelmét rögzítette dokumentumfilmre, amelyet ez évben beneveztek a Las Vegas-i fesztiválra, ahol a Mellbevágót a 2009-es év különdíjával jutalmazták. Szalai Anett Mellbevágó című díjnyertes filmjének megvalósulásában az Egészség Hídja Összefogás Egyesület segített,  a Mol és Raiffeisen Bank anyagi támogatásával.
Olvass tovább

Elhalasztaná a rádiókoncessziók megpályáztatását

Kategória: Aktuális.

A rádiókoncessziós pályázatok elhalasztását javasolja Szalai Annamária, az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) fideszes delegáltja. Szalai szerint sértené a jogbiztonságot, ha a pályázatokat most bírálnák el, hiszen a módosított médiatörvényt a köztársasági elnök normakontrollra küldte az Alkotmánybírósághoz.
Olvass tovább