A ReVISION új filmes üzletágat indít

Kategória: Aktuális.

Ismert hazai színészeket, köztük Szabó Győzőt, Szabó Simont, Végh Pétert és Michelle Wild-ot is felvonultató hazai gyártású kisjátékfilmmel indítja be a ReVISION gerillamarketing ügynökség új filmes üzletágát, a MoVISION-t. A digitális megoldásokra szakosodott, tavaly év elején bemutatkozó DVISION3 után a cég a jövőben a filmes feladatok kivitelezését is külön márkanév alá sorolt üzletágba szervezi.
Olvass tovább

2012-ig válságban a médiapiac?

Kategória: Aktuális.

"2012-re állhat helyre a hazai médiapiacon a válság előtti környezet, és indulhat el visszafelé a hirdetői és az olvasói piac a mélypontról." - nyilatkozta az MTI-nek a Sanoma Budapest vezérigazgatója, Szabó György. Szabó szerint a „magyar átlagember nem szenved a válságtól, szeret jól élni, és ez meglátszik magazinfogyasztásán is, "Sokaknak van ma még annyi tartaléka, hogy ha halasztja is nagyobb értékű beszerzéseit, a kisebbekben nem fogja vissza magát."
Olvass tovább

Ringier Népszabadság Awards 2008 – Kihirdették a győzteseket

Kategória: Aktuális.

Fazekas Ildikó, Szabó Ákos, Sas István, Gulyás János, Babarczy Eszter, Novák Péter - a Ringier Népszabadság újonnan felkért szakmai zsűrije kiválasztotta az elmúlt év legjobb hirdetéseit. A Kiadók négy kategóriában, "Az év sajtókampánya 2008", "Az év sajtóhirdetése 2008", "Az év kreatív megjelenése 2008" valamint  "Az év online megjelenése 2008" kategóriákban díjazták a tavalyi év legjobb alkotásait.
Olvass tovább

Az NHH egyes pályázatoknál 15 nappal hosszabbított

Kategória: Aktuális.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) 15 nappal meghosszabbította a két új szolgáltató piacralépését is lehetővé tevő mobil- és frekvencia-pályázatai egy részének beadási határidejét, a frekvenciasávok felhasználási szabályait rögzítő miniszteri rendelet módosítása miatt. A beadási határidő módosítására Szabó Pál közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter jóváhagyásával került sor.
Olvass tovább

Új a Maxima főszerkesztője

Kategória: Aktuális.

Karrier Zellei Dóra személyében új főszerkesztőt nevezett ki a Maxima élére a lapot kiadó Sanoma Budapest Zrt. A női hetilap szeptember 2-án megjelenő száma már az ő elképzelési szerint készül. A váltást az indokolta, hogy az eddigi főszerkesztő, Szabó Patrícia a jövőben csak a Cosmopolitan-re és az azt körülvevő teljes embert igénylő elfoglaltságokra koncentrál.
Olvass tovább