Tanszergyűjtő akciót szervezett a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az idén 25 éves Adni Öröm! jótékonysági akció keretében 2021. július 21. és szeptember 5. között iskolaszer adománykártyákkal támogathatták a rászoruló gyermekeket az INTERSPAR áruházak és a SPAR online shop vásárlói. 2021. augusztus 25. és 28. között pedig a Magyar Máltai Szeretetszolgálat önkéntesei személyesen fogadták az adományfelajánlásokat az INTERSPAR hipermarketekben. A kampány végén a karitatív szervezet a jelképesen megvásárolt termékeket valódi tanszerekre váltotta és – a tárgyi felajánlásokkal együtt – még az iskolakezdés előtt eljuttatta azokat a nehéz helyzetben lévő családokhoz.
Olvass tovább

Kecskeméten és Zalaegerszegen is elindult a SPAR online shop áruházi átvételi szolgáltatása

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Bács-Kiskun és Zala megye székhelyeinek csatlakozásával már közel 2,3 millió vásárló élhet a kényelmes online vásárlás és az érintésmentes áruátvétel korszerű lehetőségével. A dinamikusan fejlődő online-üzletág a tervek szerint a jövőben további településeken is minőségi és megbízható vásárlási alternatívát kínál a vevőközönségnek. A nyitási akció keretében április 30-ig az átvétel díja jelképes egy forintba kerül.
Olvass tovább

Több mint 300 élelmiszertermékkel bővíti idén saját márkás kínálatát a SPAR

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az áruházlánc 3600-nál is több saját márkás árut forgalmaz, amelynek közel fele élelmiszer. A vállalat a hazai beszállítókkal együttműködve és saját élelmiszer-termelő egységeinek bővítésével folyamatosan növeli kapacitását. A bicskei és perbáli Regnum húsüzemek, és az üllői SPAR enjoy. convenience üzem új termékfejlesztéseit a folyamatosan változó fogyasztói szokások indokolják.
Olvass tovább

Két számjegyű forgalmi növekedésre számít idén a SPAR

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Közel egymilliárd forintos fejlesztésnek köszönhetően indította útjára a vállalat 2019-ben a SPAR online shopot. A beruházás igazi sikertörténetnek bizonyult: ma már kétmillió lakos számára elérhető a kényelmes vásárlási lehetőség. Az ugrásszerű keresletnövekedés miatt a vállalat 2020-ban 144 főre növelte a shop munkatársainak létszámát, bővítette a kiszállítási idősávokat is, és több hatékonyságnövelő intézkedéssel tökéletesítette a szolgáltatást.
Olvass tovább

Egyre több a mentes élelmiszer a SPAR kínálatában

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A folyamatosan változó vásárlói igények alapján a vállalat idén is új termékfejlesztésekkel gazdagítja laktóz-, glutén- és szójamentes élelmiszertermékei számát. A szinte mindegyik árucsoportban megtalálható saját márkás minőségi készítmények iránt – mint ahogy az egészségtudatos életmódot támogató vagy vegán termékek iránt is – dinamikusan növekszik a kereslet.
Olvass tovább

Megszülettek a 2021-es bérek a SPAR-nál

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Megállapodott a 2021-es bérfejlesztésről a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ). A megegyezés értelmében továbbra is megmarad a 13. havi juttatás, a SPAR Hűségprogram és a munkavállalók 10%-os vásárlási kedvezménye is, amely mostantól az új munkavállalók esetében munkába állásuk első napjától él. A bérfejlesztést a vállalat kizárólag saját forrás felhasználásával valósítja meg.
Olvass tovább