Az Orbit 6 millió forintot adományoz az SOS Gyermekfalvaknak

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az Orbit ötödik éve működik együtt az SOS Gyermekfalvakkal, hogy hátrányos helyzetű gyermekeket támogasson a Helpthemshine kampányukon keresztül. A projekt célja, hogy az SOS-ben szülők nélkül élő serdülők felnőtté válásában nyújtson segítséget. Az Orbit a rágógumik eladásából 6 000 000 Ft-ot adományoz a programok támogatására 2020. augusztus 23. és október 3. között.
Olvass tovább

Az Allianz 10 millió forinttal támogatja az SOS Gyermekfalvakat

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A koronavírus-járvány okozta körülmények miatt megnövekedett feladatok, mint a többszöri étkezés biztosítása, a digitális oktatás bevezetése, valamint az egészségügyi óvintézkedések kapcsán szükségessé vált eszközök beszerzése nehéz helyzetbe hozta a civil szervezetet. Az Allianz Hungária Zrt. a szervezet kiemelt támogatójaként azonnali segítséget nyújt a gyermekek fizikai, lelki és tanulási szükségleteinek folyamatos és fenntartható ellátásban, amely alapvető a gyermekek fejlődésének és jövőjének szempontjából. A 10 millió forintos adományt az SOS Gyermekfalvak a gyermekek élelmezési költségének biztosítására, a digitális képzésben való részvételhez való körülmények megteremtésére, illetve a gyermekek lelki gondozására fordítja.
Olvass tovább

Kampány az állami gondozott gyerekekért

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Magyarországon minden évben 8-10 ezer gyermeket emelnek ki a családjukból.  Többnyire elhanyagolás, a szegénységgel és lakhatási problémákkal összefüggő következmények, fizikai erőszak, szexuális bántalmazás áll a háttérben. Hova kerülnek a gyerekek? Mennyi pénzt kap egy állami gondozott? Mi történik, amikor rendőrrel törik rá este a családra az ajtót? Megrázó képek és történetek az SOS Gyermekfalvak gyermekjogi sorozatának első részében.
Olvass tovább

Híres emberek gyerekei szavalnak a szülők nélkül élő gyerekekért

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Sztankay Orsi fia, Sztankay István unokája, Farkasházi Réka és Kárász Eszter lánya is segít az SOS Gyermekfalvakban élő gyerekeknek. 23 ezer gyerek nem élhet az anyukájával. Nekik az Anyák napja egészen mást jelent. Kampányt indít az SOS, hogy minden gyermek biztonságos otthonra találjon az országban.
Olvass tovább

11 243 788 forint gyűlt össze az SOS Gyermekfalvaknak

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Minden gyermek megérdemli, hogy mosolyoghasson! Ennek okán az Orbit már harmadik alkalommal csalt mosolyt a rászoruló gyerekek arcára. A Gyermekmosoly kampány során idén 11 243 788 Ft gyűlt össze az SOS Gyermekfalvaknak, amely a vér szerinti szüleik nélkül élő hátrányos helyzetű gyerekekről gondoskodik. A kampány print és online médiában, illetve outdoor és instore felületeken is megjelent. (BrandTrend)
Olvass tovább