Az HBO saját gyártású sorozata a karanténról

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az HBO Europe felkért 16 filmest (a projektek közül kettőt alkotópáros jegyez), hogy készítsenek 14 rövidfilmet meghatározott keretek között. A történeteknek itt és most, a járvány ideje alatt kell játszódniuk, nem lehetnek 10 percnél hosszabbak, az érvényben levő korlátozások betartásával kell elkészülniük és a filmeseknek egyedül kell leforgatniuk az anyagot négy hét alatt. A formáról és a műfajról viszont szabadon dönthetnek.
Olvass tovább

Új trailer érkezett Phoebe-Waller Bridge és Vicky Jones új sorozatához

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Vicky Jones által írt és producerként is jegyzett HBO vígjátéksorozat Rubyról (Merritt Wever) szól, akinek egyhangú életét felfordítja az egykori főiskolai kedvesétől (Domhnall Gleeson) kapott üzenet. Már el is feledkezett arról, hogy tizenhét évvel ezelőtt, ifjú szerelmesként milyen különös alkut kötöttek Billyvel…
Olvass tovább

Ádáz harcot vívnak a kilók ellen a TLC új műsorában

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Amy és Tammy Slaton, Kentucky belevaló testvérpárosa legelőször YouTube rajongóik előtt vallottak a túlsúlyuk okozta mindennapos nehézségekről. A TLC most életük legnagyobb kihívására kíséri el őket: jó pár kilótól meg kell szabadulniuk ahhoz, hogy alávethessék magukat egy súlycsökkentő műtétnek, amely közelebb hozhatja őket az álmaikhoz. A kórosan elhízott testvérpár küzdelmeit bemutató Dundi nővérek: Le a kilókkal című sorozatot a magyar nézők legelőször március 3-án láthatják a TLC műsorán.
Olvass tovább

Új sorozatok indultak az HBO GO-n

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Június 15-én indult a Cinemax új sorozata, a Jett, amelynek alkotója, írója, rendezője és executive producere Sebastian Gutierrez. A börtönből frissen szabadult, profi tolvaj, Daisy (becenevén: Jett) Kowalski gyermeke születése után visszavonult, most azonban kénytelen visszatérni ahhoz, amihez a legjobban ért… Június 17-én startolt a Showtime új, 10 részes krimi sorozata, a Város a hegyen, főszerepben a Golden Globe-díjas, Emmy-jelölt Kevin Bacon, továbbá az amerikai színészkamara díjával kitüntetett Aldis Hodge.
Olvass tovább