Somogyi Zoltán a Political Capital igazgatója lemond tisztségéről

Kategória: Aktuális.

A Political Capital Institute 2010. január elsejétől politikai elemzéssel és kockázat-előrejelzéssel, településmarketinggel, illetve közéleti stratégiai tanulmányok készítésével kíván foglalkozni. Kampánytanácsadói tevékenységét Magyarországon leépíti, a jövőben csak külföldi kampányokat bonyolít. Ezzel párhuzamosan 2009 szeptemberi határidővel Somogyi Zoltán, aki a Political Capital igazgatói posztját nyolc évig töltötte be, lemond tisztségéről.
Olvass tovább

Személyi változások szervezeti átalakulás nélkül az MTV-nél

Kategória: Aktuális.

Kósa Somogyi György irányítja a jövőben a Magyar Televízió mindkét csatornáját, miután az m1 Műsorigazgatóságot eddig vezető Pusztay András a jövőben tévéfilmek készítésével foglalkozik az MTV-ben. Az MTV-ben 2003 óta szerkesztő-műsorvezetőként dolgozó Nagy Tünde Kósa Somogyi György helyetteseként folytatja munkáját.
Olvass tovább

Új médiaértékesítési igazgató az Origo Adhouse élén

Kategória: Aktuális.

Karrier 2008. december 6-ától Komáromi Csilla Rita személyében új médiaértékesítési igazgató áll az Origo Adhouse élén. Magyarország legnagyobb online értékesítési háza olyan szakembert választott, akinek karrierje "párhuzamos az internettel".  A korábbi igazgató, Somogyi Péter Pál majd egy évtizedet töltött az Origo-nál, s a jövőben is az online média közelében folytatja szakmai pályafutását.
Olvass tovább