Élvezzük ki az apró pillanatokat – üzeni a SodaStream

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A SodaStream világszerte elindította ünnepi kampányát, amelyben arra hívják fel a figyelmet, hogy tanuljuk meg újra értékelni az apró dolgokat. „A SodaStream eddigi valaha volt legnagyobb kampányának főszereplője a hip-hop legenda, Snoop Dogg, aki arra bátorít mindenkit, hogy fókuszáljanak az élet apró, de annál fontosabb dolgaira, a közelgő ünnepi időszakban. A kampány középpontjában ezúttal is az emberek állnak, de teret kap a karácsonyi készülődés varázsa is” – hívta fel a figyelmet Széll-Szőke Krisztina, a SodaStream termékmenedzsere.
Olvass tovább

Adománnyal segíti a Szent László Kórházban dolgozókat a SodaStream

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A SodaStream adományt juttatott el a DPC Centrum kórházhoz tartozó Szent László Kórháznak azzal a céllal, hogy segítse a koronavírus járványban fertőzöttek felépüléséért felelős egészségügyi dolgozók munkáját. A világ legnagyobb szódagép gyártója 3 darab Soda Spirit White és 100 darab szénsavasító palackot adományozott az intézménynek, összesen 325 ezer forint értékben.
Olvass tovább

Egy újratölthető kulaccsal megszabadulhatunk a PET-palackoktól

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az egyszer használatos műanyagok elleni harcnak nem csak egy hónapig kell tartania. Évente nyolcmillió tonnánál több műanyag hulladék kerül az óceánokba. „Egy szódagéppel és a hozzá tartozó szénsavasító patronnal egyszerűen kiválhatjuk a PET-palackokat az életünkből. Az ivóvíz a legellenőrzöttebb élelmiszernek számít, a SodaStream szénsavasító patronjával pedig élelmiszer minőségű szénsavval dúsíthatjuk frissítőinket” – hívta fel a figyelmet Széll-Szőke Krisztina, a SodaStream termékmenedzsere.
Olvass tovább