Technológiával a fenntarthatóságért

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A gazdaság zöld átalakítása, a fenntarthatóság fokozása az emberiség egyik legnagyobb és legfontosabb feladata, amelynek megoldásában a digitális technológiákra építő, közös innováció kulcsszerepet kap. A Siemens ennek szellemében hirdette meg Technológiával a fenntarthatóságért (Tech for Sustainability) elnevezésű, globális innovációs versenyét.
Olvass tovább

Új szoftverfejlesztési központ Budapesten

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Ünnepélyes keretek között, Szigeti Ádám innovációért felelős helyettes államtitkár, Roland Busch, a globális Siemens AG technológiai és operációs vezetőjének, és Noah Steinberg, az épületet fejlesztő WING Zrt. elnök-vezérigazgatójának részvételével tették le a Siemens-csoporthoz tartozó evosoft Hungary Kft., Magyarország egyik legnagyobb szoftverháza jövőbeli székházának alapkövét. A március 25-én tartott ünnepségen részt vett továbbá Petényi István, az evosoft Hungary Kft. ügyvezető igazgatója, illetve a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgatója Dale A. Martin is. A modern, budai épület várhatóan 2021 elején nyitja meg kapuit. (BrandTrend)
Olvass tovább

Regionális újságírói pályázatot hirdet a Siemens

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az elmúlt évek sikerét követően a Siemens idén is meghirdeti regionális újságírói pályázatát a közép- és kelet-európai térségben. Ebben az évben a vállalat “A városok, az ipar és az energia digitális jövője” témában keresi a médiában közzétett legjobb publikációkat. A nevezési határidő: 2018. augusztus 15. A három győztes mindegyike egy-egy 1000 eurós díjat is kap majd, emellett a verseny Bécsben tartott döntője során az összes résztvevő ország díjnyertes versenyzőjének lehetősége lesz rá, hogy meglátogassa a “Seestadt Aspern”-t, ahol különböző okos és digitalizált Siemens alkalmazásokat kutatnak, tesztelnek és valósítanak meg. (BrandTrend)
Olvass tovább