Regionális újságírói pályázatot hirdet a Siemens

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az elmúlt évek sikerét követően a Siemens idén is meghirdeti regionális újságírói pályázatát a közép- és kelet-európai térségben. Ebben az évben a vállalat “A városok, az ipar és az energia digitális jövője” témában keresi a médiában közzétett legjobb publikációkat. A nevezési határidő: 2018. augusztus 15. A három győztes mindegyike egy-egy 1000 eurós díjat is kap majd, emellett a verseny Bécsben tartott döntője során az összes résztvevő ország díjnyertes versenyzőjének lehetősége lesz rá, hogy meglátogassa a “Seestadt Aspern”-t, ahol különböző okos és digitalizált Siemens alkalmazásokat kutatnak, tesztelnek és valósítanak meg. (BrandTrend)
Olvass tovább

Még öt napig lehet jelentkezni a Siemens sajtódíjára

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Intelligens infrastruktúra témában 2016. szeptember 12-ig megjelent publikációikkal nevezhetnek a sajtó munkatársai a Siemens Press Award 2016-ra. A pályázat fődíja egy háromnapos tanulmányút Londonba, a jövő városaival foglalkozó kiállítások közül a legnagyobbnak otthont adó Crystal-ba. A Siemens Press Awardról további információ a www.siemens.hu/pressaward2016 weblapon található. (BrandTrend)
Olvass tovább

Újságíró pályázatot írt ki a Siemens

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Intelligens infrastruktúra témában megjelent publikációikkal 2016. szeptember 12-ig nevezhetnek a sajtó munkatársai a Siemens Press Awardra. A pályázat alapgondolata a modern társadalom legfontosabb témáiról tudósító újságírók díjazása és a régió szakemberei között történő tapasztalatcsere bátorítása. A pályázat követelményeivel és feltételeivel kapcsolatban a www.siemens.hu/pressaward2016 weblapon talál további információt. (BrandTrend)
Olvass tovább