A Deutsche Telekom a SAS kampánymenedzsment megoldását választotta

Kategória: Aktuális.

A német Deutsche Telekom AG nemzetközi szinten is a SAS kampánymenedzsment megoldását választotta, mint standard alkalmazást a T-Home és T-Mobile üzletágainál. A SAS közvetlen összehasonlítás alapján nyert versenytársaival szemben. Ezen a területen a németországi T-Home-nál már korábban is sikeresen alkalmazták a SAS Kampánymenedzsment megoldását.
Olvass tovább

Porsche, szerelem, száguldás – az élet 50 felett

Kategória: Aktuális.

A Magyar Fogyasztó Platform idén április 8-án ismét konferenciát tart az ezüstgeneráció fogyasztási szokásairól. Valóban kérdéses ma még bármely magyarországi marketingesnek, hogy érdemes az ezüstrókákkal számolni? Popper Péter, Kozák Ákos (GfK Hungária), Sas István, Varga Renáta (DDB), Novák Péter (Kirowski), Pilling Róbert (50plusz.hu), Kerényi Péter
Olvass tovább

Ringier Népszabadság Awards 2008 – Kihirdették a győzteseket

Kategória: Aktuális.

Fazekas Ildikó, Szabó Ákos, Sas István, Gulyás János, Babarczy Eszter, Novák Péter - a Ringier Népszabadság újonnan felkért szakmai zsűrije kiválasztotta az elmúlt év legjobb hirdetéseit. A Kiadók négy kategóriában, "Az év sajtókampánya 2008", "Az év sajtóhirdetése 2008", "Az év kreatív megjelenése 2008" valamint  "Az év online megjelenése 2008" kategóriákban díjazták a tavalyi év legjobb alkotásait.
Olvass tovább

Név- és arculatváltás

Kategória: Aktuális.

A 2007-ben elindított név- és arculatváltási folyamat utolsó lépéseként 2008 szeptemberétől az IMIGe POS Media Hungary néven folytatja működését. A cég, a 2007-ben az IMIGe által létrehozott médiaholding - amelyhez csatlakozott az angol SAS - a POS Media Europe magyar irodájaként biztosítja továbbra is indoor és instore hálózataiban a kommunikációs szolgáltatásokat.
Olvass tovább

Az MTV első magyar HD filmsorozata

Kategória: Aktuális.

Szeptembertől új magyar sorozat indul az m1-en. A Presszó 10 történetét kortárs írók és fiatal forgatókönyvírók jegyzik. A Magyar Televízió első HD technikával készült alkotásának most fejezték be a forgatását. Sas Tamás első moziját, a Presszót 10 évvel ezelőtt, 1998 szeptemberében mutatták be. A magyar televíziózás első HD-minőségű sorozata a Szeress Most! volt.
Olvass tovább