Gyárfás Tamás saját tévét indíthat

Kategória: Aktuális.

Saját kereskedelmi csatornára adott be regisztrációs kérelmet Gyárfás Tamás és csapata az ORTT-hez. Ha elindul, az új tévé lesz az utóbbi idők mellőzött médianagyágyúinak gyűjtőhelye. A tévé körül felbukkanhat Friderikusz Sándor, Bárdos András és Juszt László is. Gyárfás az Indexnek azt mondta, a csatornaalapítás az egyik lehetőség csupán azok közül, amelyekben gondolkodik.
Olvass tovább

Zelenay Anna (AGB Nielsen Médiakutató Kft) nyílt levele Friderikusz Sándornak

Kategória: Aktuális.

Kedves Friderikusz Sándor! Engem ma már igen kevés publicista, zsurnaliszta, glosszista vagy egyéb médiamunkás képes meglepni, ha a nézettség méréséről nyilvánul meg. Több mint egy évtizede terjesztjük itthon a nézettségi statisztikát, és a számok értésének mikéntjét, de - tisztelet a kivétenek - amikor a sajtó képviselői, vagy a tévés személyiségek a televízió nézőszámait citálják, legkevésbé sem veszik a fáradságot, hogy utánanézzenek, vagy akár csak kérdezzenek a számok jelentésének. Ehelyett többnyire a bornírt városi legendák emlőjén hizlalják saját írásukat.
Olvass tovább

Tizenhárman

Kategória: Aktuális.

Médiaértesülések szerint tizenhárom pályázat érkezett be a Magyar Televízió elnöki posztjára. A Népszabadság és az MTI úgy tudja: a jelöltek között van Baló György, Szinetár Miklós, Kert Attila hírigazgató, Rudi Zoltán korábbi elnök, az előző körben is indult Havasi János és Székely Ferenc, Zelles Sándor, a Kincstári Vagyoni Igazgatóság korábbi vezetője, Marcsa Attila egyetemi oktató, a szombathelyi körzeti stúdiót vezető Dobrányi Tamás, Feki László és Komlós András rádiós.-írja a vg.hu.
Olvass tovább

A Bonitás átveheti az irányítást

Kategória: Aktuális.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) engedélyezi, hogy a Bonitás 2002 Kft. irányítást szerezzen az Investgroup-Boly Zrt. felett. A Bonitás 2002 Kft. 2007. október 31-én részvény adásvételi szerződést kötött az Investgroup-Boly (IB) Zrt. alaptőkéjének 6 százalékát kitevő részvények megvásárlására. A Bonitás Kft. üzletrészeinek 100 százalékos tulajdonosa Csányi Sándor.
Olvass tovább

Leáldozóban a telebank szolgáltatás

Kategória: Aktuális.

A telefonos bankolást háttérbe szorítja a napi rutinműveletek végzésére sokkal kényelmesebb megoldást kínáló internetbank. A korábbi évek sikertörténete, a telefonos banki szolgáltatások csillaga leáldozóban van - mondta a hét elején a PSZÁF bankkonferenciáján Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.- írja a napi.hu.
Olvass tovább