Tarolt a digitalizáció az idei Siemens Press Award hazai döntőjében

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Siemens idén is meghirdette regionális pályázatát, amely-re immár 14 országból, köztük hazánkból is jelentkezhettek az újságírók. A téma ebben az évben is a digitalizációval és a napjainkban is zajló negyedik ipari forradalommal kapcsolatos volt: a sajtó munkatársai a városok, az ipar és az energetika digitális jövőjével foglalkozó publikációikkal pályázhattak. A Siemens regionális sajtóversenyének júniusi döntőjében Vass Enikő, az IT Business munkatársa képviselheti majd hazánkat.
Olvass tovább

BKF.hu az Év Campus Honlapja

Kategória: Aktuális.

A Magyar Egyetemi és Főiskolai Sajtó Egyesület (MESE) idén kilencedik alkalommal osztotta ki szakmai díjait a Magyar Sajtó Napja alkalmából. A március 11.-i gálán többek között a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola megújult honlapja is díjat kapott, a www.bkf.hu lett az Év Campus Honlapja Intézményi kategóriában.
Olvass tovább

Idén először átadták az Év Campus Honlapja díjakat

Kategória: Aktuális.

Nyolcadik alkalommal osztotta ki a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sajtó Egyesület (MESE) az immár hagyományos Év Írása, Év Fotója díjakat, a Pál Imre Emlékdíjat, a Pro Sperare díjat, a Hallgató Újságírásért Díjat, és idén először az Év Campus Honlapja díjakat március 12-én Gödöllőn, a Szent István Egyetemen, ahol a Felsőoktatási Média Konferenciát rendezték.
Olvass tovább

Év Campus Honlapja – Még van idő jelentkezni és szavazni

Kategória: Aktuális.

Meghosszabbította pályázati jelentkezési határidejét a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sajtó Egyesület. Az egyetemi, főiskolai, hallgatói és oktatási portálok nevezését legkésőbb március 4-ig nyújtatják be a nevezők az idén első alkalommal kiírt Év Campus Honlapja kategóriában.
Olvass tovább