5 csillagos EFQM tanúsítványt kapott a Ricoh

Kategória: Aktuális.

A Ricoh Csopor tovább erősítette helyzetét a legjobban irányított vállalatok európai rangsorában, ugyanis az EFQM, 5 csillagos Recognised for Excellence (Elismerés a Kiválóságért) tanúsítványban részesítette a vállalatot. Az EFQM Kiválósági Modell az egyik legelterjedtebb üzleti modell, melyet Európa-szerte több mint 30 000 szervezet alkalmaz a vállalati értékekkel összehangolt, sikeres működés érdekében.
Olvass tovább

Canon, Konica Minolta, Ricoh, Xerox.fénymásoló kartell közbeszerzésen?

Kategória: Aktuális.

Összesen tizenöt fénymásoló berendezések forgalmazásával foglalkozó vállalkozás ellen indított eljárást a Gazdasági Versenyhivatal (GVH). A versenyhatóság gyanúja szerint a cégek kartellbe tömörülve indultak egy közbeszerzési tenderen. Érintett a Canon, a Konica Minolta, a Ricoh, és a Xerox.
Olvass tovább

A Ricoh tovább fejleszt Japánban

Kategória: Aktuális.

A Ricoh Company 24 billió jenes befektetéssel, új épülettel bővíti Japánban működő Technológiai Központját. Az új létesítmény a meglévőkön túl számos új részleg befogadását teszi lehetővé, valamint növeli a Ricoh fejlesztési kapacitását. Az Ebina Cityben található Ricoh Technológiai Központban 2008 augusztusában kezdődik az építkezés, a 23 emeletes, 57.000 m2-es létesítmény a tervek szerint 2010 augusztusára készül el.
Olvass tovább