A The Holmes Report a Weber Shandwicket választotta Az év globális PR-ügynökségévé

Kategória: Aktuális.

A PR szakma vezető lapja, a The Holmes Report a Weber Shandwicket választotta Az év globális PR-ügynökségévé. A díjat május 12-én adják át New York-ban, az idei amerikai SABRE díjátadón. A The Holmes Report így indokolta döntését: "A Weber Shandwick nem csupán a világ legnagyobb PR-brandje, de egyben a legerősebb is. Talán ez az egyetlen olyan cég, amely mind méretét, mind szakmaiságát tekintve a legnagyobb három közé sorolható minden működési régiójában."
Olvass tovább

Online shoppingolás – Commerce Trend Report

Kategória: Kutatás.

Bár az online vásárlás legnagyobb előnye a gyorsaság és a kényelem, tévedés lenne azt hinni, hogy internetes áruházakba csak néhány klikkelés erejéig „járnak” a netpolgárok. A webshopokban vásárlók többsége előszeretettel böngészget az árucikkek között, és nem ritka az sem, hogy kizárólag nézelődés céljából látogatnak el egy online boltba. Jelentős részük különböző plusz szolgáltatásokat is elvár az online üzletektől. - derül ki az NRC Piackutató E-Commerce Trend Report elnevezésű tanulmányából.
Olvass tovább

E-Shopping Report

Kategória: Kutatás.

A netezők a jövőben szívesen vásárolnának illatszereket a világhálón, ugyanakkor az online kereskedelem bővülését már nem a biztonsági kockázatok, hanem az online boltok korlátai vetik vissza - többek között ez derült ki a KutatóCentrum és a HVG Press közös kutatásából. Az idén első alkalommal elkészített E-Shopping Report az FMCG termékek online kereskedelemét vizsgálta.
Olvass tovább